Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit higgyek? Egy világ omlott össze bennem. Az történt hogy kb 1 hóval ezelőtt véletlenül a párom gépén megtaláltam hogy nézett,
Hát tudod, ha az én gépemen az előzményeket nézegetnéd, úgy le lennél baszva, hogy azt nehéz elképzelni. Az meg a másik, hogy azonnal dobnálak, ha a leveleimben/SMS-eimben turkálnál. Nem arról van szó, belenézni véletlenül lehet, de szándékosan kutakodni utánam nem. A pasid egy idióta, ha ezt eltűri...
A meleg társkeresőre viszont szerintem azért regisztrált, mert picit perverz. Megnézegette az ottani képeket, még lehet ki is verte rá, azt annyi. Nem homokos, csak kicsit vannak biszex beütései, valszeg soha nem kezdene pasival.
Leírásod alapján azt gyanítom, hogy párod amolyan "kiváncsi hetero". A férfiak nem tetszenek neki, de kipróbálná milyen férfival a szex. Az ilyen tipust leginkább az orális szex kipróbálása izgatja. Nem is maga a férfiak izgatják, hanem maga a férfi nemi szerv. Lehet csak kiváncsiság marad, eljátszadozik a gondolattal, de fél kipróbálni. Ha maga a férfiak tetszenek neki, akkor meg biszex. Legalábbis az én értelmezésem szerint van egy ilyen különbség.
Szerintem beszéld meg vele, hogy erről van-e szó. Bár én nem tartom teljesen normális dolognak ezt, de az emberi kiváncsiság az végülis természetes. Neked kell eldöntened, hogy el tudod-e ezzel fogadni őt. Az viszont nem lenne jó, ha az irántad érzett szerelemből elfojtja ezeket, mert ezt nem lehet. Előbb utóbb elő fog törni.
az első válaszolónak, ő mondta hogy nyugodtan megnézhetem mindenét, sőt ő adta meg a jelszavakat, mert hogy nem titkol semmit....
a másik meg hogy tényleg nem tudom hogy mit is gondoljak, mert szeret az biztos, meg rákérdeztem, hogy mondja el ha van ilyen hajlama stb, mert kész akkor szakítunk, de nem mondanám el senkinek, szóval attól ne tartson, csak ne tegye tönkre az életemet, de ott sírt hogy ne hagyjam el, mert én vagyok élete szerelme, meg hogy csak a lányokat szereti, és hogy egy idióta volt hogy ilyenre regelt, de csupán azért tette mondta ő, hogy szívassa az embereket...
Nyugi, semmi gond nincs a pasiddal, bár a pár perces szex hmm az nem az igazi, szerintem. mármint rád nézve, vagy neked ennyi is elég?
Van meleg haverja barátja ismerőse?
a pasid nem meleg hanem hülye!
Én Fiú vagyok és az emberek fájdalmából táplálkozom mint egy növekvő kataklizma,egy tumor ami belűről felemészt... haha
bár én hetero módon, ... szivatom az embereket és k**va jól érzem magam. haverokkal öszeülünk és szétröhögjük a fejünket!
és mikor takaritotta utoljára a gépét tudod menyi helyet foglal 3-4 évnyi History?!?!?! ha iylet csinál és nem akarja hogy kidereüljön töröljön cookiet és historyt, söt mindig töröljetek historyt! több gigát foglal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!