Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta a páromnak nincs munkája 1 hónapja, az agyamra megy az állandó mehetnékével mindenfelé. Ti hogyan reagálnátok?
Páromnak 1 hónapja nincs munkája, de annyira jól fizetett az előző, hogy kb hónapokig is beleférne, hogy munkanélküli legyen. A gond az, hogy ő úgy van vele, hogy 2 hónapig “pihizik”, elmondása szerint másfél évente szokott egy ilyet csinálni, azonban hihetetlen, mennyire az unalmát kivetíti rám. Állandóan mehetnéke van kirándulni, moziba, strandra, 1 napig nem bír otthon megülni a fenekén. A probléma, hogy én viszont dolgozom, fáradt vagyok, és amikor felvetem neki, hogy vagy itthon legyen program, vagy menjen egyedül, előbbire a válasz, hogy amúgy is állandóan itthon van, utóbbira, hogy neki nincs kedve nélkülem kimenni.
A legjobb az lenne, ha elkezdene végre dolgozni, hogy lekösse magát, mert bár a házimunkát nagyrészt megcsinálja, ez korántsem igényel annyi időt, mintha rendesen dolgozni. Túl sok a szabadideje, engem pedig megőrít a mehetnékével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!