Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim mindig olyanokat mond mostanába hogy melyik lány szebb nálam. Miért csinálja?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a pasimmal.1 éve költöztünk össze. Én 20 vagyok ő meg 35.sok a korkülömbség. De a probléma az lenne. Hogy mostanába más lányokhoz hasonlitgat, és nem jó szempontból.. Mindig azt mondja hogy ennek a lánynak jobb a segg az szebb nálam. stb. Amivel nagyon megbánt. És elötte soha nem mondott ilyeneket. Csak pár hete kezdte ezt az egészet. Elötte folyton dicsérte a külsőmet. Peddig nem hanyagolom el magam meg semmi. Nem értem mostanába amiért mond ilyeneket. Főleg hogy tudja azt hogy megbánt ezekkel a mondatokkal.2022. máj. 25. 11:49
11/20 anonim válasza:
Én tuti felemlegetném neki, hogy van 1-2 éve a stroke-ig és a teljes impotenciáig, ameddig nem találok jobb, sugardaddy-t, mint ő.
12/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nekem már túl sok volt amiket csinált.Szakítottam vele
2022. máj. 25. 13:07
14/20 anonim válasza:
Így próbálja lehúzni az önbizalmad. Jól tetted, hogy szakítottál.
17/20 anonim válasza:
Kérdező vérbeli gyakoris lehet. Megszavazta a bizalmat , és gyorsan cselekedett ! Xdd
18/20 anonim válasza:
és arra sikerült rájönni, hogy na vajon miért? :D
20/20 anonim válasza:
Havernak nez nem tisztel. Legkozelebb kerdezd meg h megbaszna-e azt a segget. Ha erre igent mond rohogve,vagy folytatja a sertegetesed,akkor egyertelmu h mar csak egy dughato haver vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!