Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem egyre jobban undorodom a páromtól...mi a baj?
Sziasztok. 2 éve vagyon a párommal, együtt is élünk 1 éve. 25 felett vagyunk mind a ketten. Nos úgy alakult, hogy szerveztek egy partyt egy kis falusias környezetben (ami egyébként brutál jó volt), de viszont én voltam egyedül nő a 16 főből. Én főztem többnyire, a fiúk besegítettek néhányan az előkészületekben. 2 fajta kaja is készült. Nos, a fiúknak, nagyon bejött, és folyamatosan jöttek és mondták, milyen iszonyat jó, és hogy milyen kedves vagyok és mennyire szerethetem a páromat ha a kedvéért eljövök és főzök. Stb stb. Igazából az volt a lényeg, hogy agyba-főbe dícsérgettek, amit én egyébként nem szoktam meg. Mert a páfom dícsérete, annyiban merül ki, hogy "nekem jó"...
Nos... párom a partyn, kb felszolgálónak nézett, hozzak ezt, hozzak azt, vigyem el a tányérját... már a fiúk is rászóltak, hogy héhé nem elég, hogy egésznap ránk főzött?
Sosem viselkedett még így,azthittem elsüllyedek szégyenemben.
Később az egyik srác odajött hozzám, és elég hosszan és tartalmasan elbeszélgettünk, olyanokat mondott, hogy milyen szerencsés velem a párom stb ..lényeg az, hogy dícsérgetett, ami nagyon jól esett... mert ilyesmit otthon nem kapok.
Iszogattunk, telt az idő elvoltam én, feltaláltam magam tökre bírt mindenki. De a párom lesem kakílt. Néha odajött egy puszira miközben mosogattam, és bedobott még néhán, edényt a mosogatóba..
Aztán az este történt, egy olyan szitu, hogy volt egy idősebb fickó, aki ez a tipik perverz nézése, és feje van, egész este a perverz dumákat nyomta nekem. És fiúk is mondták, hogy ne foglalkozzak vele. Mindig próbáltam lekoptatni, és a tömegben maradni ...de mindig megtalált..egyik percben pedig rámakart mászni ellöktem magamtól, de akkor is, a fiúk szedték le rólam, és ordibáltak vele. Miközben a párom, aki 3 sráccal beszélgetett full részegen észre sem vette, hogy mi történik egész éjjel...
És mikor mondták neki a fiúk, hogy ember milyen férfi vagy te... leosztották, le sem szarta.
Azóta ezen gondolkodom...hogy kivel jöttem én össze...hogy hihettem el az ígéreteit... amiket a kapcsolatunk elején mondott...
Vagy csak én reagálom túl és ez normális?
Nem tudom mit tegyek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!