Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ?
Figyelt kérdés
Azzal van a probléma hogy párom ha iszik serteget engem sokszor olyanokat mondd hogy sírok.
Ha nem iszik nincs vele gond.
Ott kezdődik a sztori hogy hivatalosak voltunk egyik barátjánal de én nem mentem,se kedvem se ittason nézni nem volt kedvem. Ez a második ilyen alkalom hogy nem megyek vele. És itt kezdődik a baj. Én vagyok rosszkent beállítva. Serteget,csúnyákat mondd nekem.pl ilyeneket retkes szégyeljem magam ilyenek. És még sorolhatnám. Ez most a második ilyen alkalom,hogy ilyen csúnyan beszél velem mikor iszik. Nem tudom mit csináljak? Komolyan gondolom vele,de félek milyen lessz ha már együtt lakunk és iszik pl valahol és én nem megyek. Szerintetek ? Már nagyon félek neki nemet mondani bármire is.
Szakíts vele hacsak nem akar elvonóra menni. Ez nem normális.
2022. máj. 21. 20:42
2/15 A kérdező kommentje:
Ritkán iszik. De nem megyek valahová vele így tesz velem. Most is majd ha hív később már tudom előre sértegetni fog elhord mindennek
2022. máj. 21. 20:43
3/15 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, miota vagytok együtt és mikor kezdődött a probléma?
2022. máj. 21. 20:45
4/15 anonim válasza:
Engem egyszer nevezhet részegen retkesnek. Következő alkalom nem lesz, mert az eset után repül. Félsz neki nemet mondani? Komolyan nem értem, hogy lehet egy nőnek ilyen kevés önbecsülése. És még vele tervezel hosszú távra? Hát sok boldogságot hozzá.
2022. máj. 21. 20:53
5/15 anonim válasza:
Ne mentegesd, hogy "ritkán iszik". Ez kezdő alkesz, csak rosszabb lesz, hagyd a francba.
2022. máj. 21. 21:04
6/15 A kérdező kommentje:
24 mind a ketten most leszünk egy évesek. Ha leszunk
2022. máj. 21. 21:10
7/15 A kérdező kommentje:
Akkor van ez a probléma ha nem megyek vele valahová ahová hívnak összejövetel ilyenek. Akkor ezt csinálja H elhord mindennek. Szégyen vagyok. Gyenge vagyok. Retkes a házam. De ha ott vagyok akkor nem mondd ilyet sőt akkor bújik egyebek.
2022. máj. 21. 21:12
8/15 anonim válasza:
Hat szerintem akkor engedd el ezt. Fiatal vagy meg ehhez, találsz olyat, aki tisztel.
Az ivás és a tiszteletlenseg is baj lenne külön külön, de itt a kettő együtt van. Ezzel nem fogsz tudni mit kezdeni, változtatni rajta meg pláne nem. Sajnalom.
23N
2022. máj. 21. 21:12
9/15 A kérdező kommentje:
De még ha egy alkalom lett volna megértem. De nem ez az első. Mondtam neki a múltkori nem emlékszik. Bocsi és ennyi.
2022. máj. 21. 21:15
10/15 anonim válasza:
Pontosan ezért mondom. Hogy ez nem fog változni. Ő nem akar, te nem tudod megvaltoztatni. 24 évesen ne ragadj le egy ilyen kapcsolatban, gyereket ne vállalj és össze se koltozzetek. Hagyd el, mert ez egyre rosszabb lesz. 24 évesen már ki kene nőni a reszegeskedesbol, nem belekezdeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!