Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek gondot okoznak a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek gondot okoznak a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Direkt ide írtam a kérdést, mert nem a szexuális, hanem az emberi, viselkedésbeli részről érdekel. Köszönöm a válaszokat!

Szóval mennyire irritáló számodra:

- fülbenyalás

- fülbepuszi

- Benyúl a nadrágodba és a bugyidba, majd beléd, de csak 1-2 másodpercre. Majd kiveszi a kezét, és megnyalja az ujjait, mintha csak mézesbödönbe kóstolt volna.

- Mikor leveszi rólad, megszagolja a bugyidat.

- Mikor simogatja az arcod, gyakran beledugja az ujját a szádba.

2022. máj. 20. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Egysuer viselném el mindet, mert azt hinném hogy csak eltér kicsit a humorérzékünk. Szóval szólnék hogy ez nekem nem pálya. Ha újra csinálja akkor lelépnék, nem akarok valami creepy elmebeteggel élni.
2022. máj. 20. 13:22
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
83%
Férfiként ez igazán felb-szna.
2022. máj. 20. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Még az én szememmel nézve is ezek pont olyan dolgok amik okozhatnak gondot. Elég tiszteltlen viselkedés. Nem a játekszered a másik.

Nyilván némelyik nem nagy dolog, mint például a fülrepuszi, de akad közte olyan is ami szerintem gusztustalan. (Belenyúlni a másik szájába.)

2022. máj. 20. 13:29
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Az első párnál szólnék, hogy ne, a sokadiknál akkorát lebasznék, hogy a fal adná a másikat. Miért kell úgy viselkedni, mint egy neveletlen ostoba kölyök? Ez nem cuki, ez rohadt irritáló.

25n

2022. máj. 20. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek szex közben történnek, az akár oké is lehet. Ha így random nap közben, hat az beteg.
2022. máj. 20. 13:33
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Egyik sem zavar, ha szexuális kontextusban történik, de nem értem, hogy random módon, mindenfél előzmény nélkül hogy jut eszébe valakinek ilyesmi... Én biztos nem tolerálnám.
2022. máj. 20. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
engem zavarna
2022. máj. 20. 13:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Naná, hogy gondot jelent, simán szakítanék is, ha ilyenekkel vegzálna. Még szexuális értelemben hagyján, bár ott is vannak nálam ebből kizáró dolgok.
2022. máj. 20. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első kettőt néha poénból csináljuk, nyilván nem akkor, amikor látom, hogy a másiknak nincs kedve, rossz kedve van stb. A többiről nem hinném el, hogy valóban megtörtént, ha egy 16 év feletti ember csinálja.
2022. máj. 20. 13:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem engedném, hogy azzal az ujjával matasson bennem, amivel összetaperol minden szart. A többi szintúgy irritáló, és rohadtul idegesítene
2022. máj. 20. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!