Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki kijelzővel lefele teszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki kijelzővel lefele teszi le az asztalra a telefonjàt, az titkol valamit?

Figyelt kérdés

2022. máj. 18. 22:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én például azt hogy el van törve a kijelzö! 😬
2022. máj. 18. 22:55
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Én igen.
2022. máj. 18. 23:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az enyém is tropára van törve. A férjem lecseréltette a fóliát rajta, majd ugyanazon a héten (2 nappal később) természetesen pofára ejtettem a betonon. Napokig lefordítva tettem le a telefont, hogy legalább az 1 hetet mondhassam, hogy kihúzta. Azóta megmondta, hogy használjam így, úgyis pár nap alatt szétbszom. Szóval, ja titkoltam valamit én is. :D
2022. máj. 18. 23:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az béna mert nem tudja kikapcsolni az értesítéseket 😅
2022. máj. 18. 23:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. máj. 18. 23:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem titkolok semmit, szimplán zavar a sok megjelenő e-mail a képernyőn, amikor a partneremre szeretnék koncentrálni. (Amiatt nem kapcsolom ki rajta az értesítéseket, hátha jön mégis valami rendkívül fontos.)
2022. máj. 18. 23:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen, ha annyira titkolna lehet ki se rakná az asztalra.
2022. máj. 19. 03:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig kijelzővel lefele rakom mert a kamera kidudorodik a tokból és összekarcolódik, a kijelzőn viszont van fólia és a toknak a pereme is vastag körülötte.
2022. máj. 19. 07:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Mutatom a problémát az utolsó 2 mobilomnál, ami miatt rászoktam a lefelé fordításra:

[link]

[link]

A kijelzőn üvegfólia van, a kameráról viszont folyton lejön. Magyarul a hátára fektetve az egész készülék még tokban is a kamerán támaszkodik. Magyarul elég egy homokszem az asztalra és szétkúródik a kamerám. Ezt pedig nem szeretném akkor sem, ha valaki paranoid lesz miatta.

Mondjuk a párom eleve fel tudja oldani a telefonom, nincs szüksége arra, hogy a kijelzőjét vizslassa sunyiban, miközben hozzá beszélek.

2022. máj. 19. 08:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a tré amikor allandoan csipog villog a kijelzo. Kikapcsolhatóm de akkor bizonyos bongeszo ablak is megy a kukaba. A hivasokat sem fogadom ha a baratnommel vagyok. Nem vagyok cegvezeto hogy fel kell vegyek minden szart.

Mar az k.idegesito hogy rengetegen irkalnak mert .ecire unatkoznak! Es azt hiszik hogy en is/kivancsi vagyok rajuk a nap mimdem perceben.

2022. máj. 19. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!