Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm fingik, megszagolja, majd az arcomhoz dörgölni. Mit tegyek?
1,5 éve vagyunk együtt, teljesen normális, tipikus szép és intelligens nőnek tűnt elsőre. Az is, de van ez a, saját szavaival élve "hóbortja", melyet pár hónapja tapasztaltam meg először.
Összeköltözésig semmi gond, de nemrég egyszer egy órbitálisan hatalmasat fingott, majd elkiáltotta magát, hogy: "Meglepetéééés!", előrántotta a fenekéhez előre bekészített kezét, majd az orrom alá dugta...
Nagyon meglepődtem és azt hittem ez egyszeri alkalom, valami elmebaj jött rá. Hát nem. Azóta heti egyszer tuti megcsinálja... Kérdeztem miért, elvileg gyerekkorában az apja is ezt csinálta és egyszerűen berögzült nála. Ettől független szeretem, de mi a francot csináljak ezzel? nagyon ndoritó. Tudom hogy hihetetlen, de muszaj volt kiirni magambol.
32 F
Legközelebb amikor fekszik az ágyon/kanapén told le a gatyád, pucsíts az arca fölé, ordítsd, hogy "meglepetééés!" és fingjál egy hatalmasat a képébe. Hátha leszokik róla.
Javaslom egyél előtte valami chilis vagy babos kaját. Sőt! Ha maltitos cuccokat eszel, akkor kb ötpercenként tudod produkálni.
Szeret bolondozni na :D mi ebben olyan hihetetlen a sok válaszolónak,nem értem.. Kérdező! Vágj vissza valami undorítóbbal, akkor fogja abbahagyni (hacsak nem háborúra felkérésnek veszi)
Pl recskával teli zsepit kenj szét az arcán "meglepetééés" címszóval. Értékelni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!