Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esély, esetleg valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély, esetleg valami praktika arra, hogy ennyi idő után feledtetni tudom vele az exét?

Figyelt kérdés
9,5 évet voltak együtt a lánnyal, lassan 2 éve, hogy a lány szakított vele. Ő volt élete szerelme, külsőleg-belsőleg az ideális nő számára, nevezzük mondjuk K.-nak. Reménykedett benne, hogy újra tudják kezdeni a kapcsolatukat. K.-nak 1 éve van új párja, ami nagyon érzékenyen érintette, azóta tudja, hogy biztosan nincs visszaút. Törölte az ismerősei közül, nem követi már Instagramon sem, telefonszámát is törölte K.-nak. Minden lányban őt keresi azóta is, hozzá hasonlít engem is. Elmentünk fagyizni, megemlítette, hogy ne egyek kókuszos fagyit, mert az K. kedvence volt, amikor az eljegyzésük helyszíne környékén voltunk, mondta, hogy ne menjünk arra, mert az is csak rá emlékezteti. Ezeket leszámítva nagyon megszerettem, ha épp nem hozza fel valamilyen kontextusban K.-t, akkor nagyon jól megértjük egymást, azonban ez zavar már ilyen mennyiségben. Nem vagyok rá féltékeny, nem lesz már köztük semmi, mégis idegesítő ez. Ugyanakkor az is bennem van, hogy fog-e tudni engem is olyan intenzitással szeretni vagy csak próbálkozik?
2022. máj. 18. 17:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Most trollkodsz, ugye? Sehol nem tart még a továbblépésben, el sem kezdte. Nem próbálkozik semmit.

Az, hogy ilyeneket felhoz, kérdés nélkül búcsút kéne jelentsen. De ha szenvedni akarsz vele, csak tessék.

2022. máj. 18. 17:19
 2/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretném, hogy működjön köztünk a kapcsolat, abban bízom, hogy ahogy mélyül el a viszonyunk, úgy fog egyre kevesebbet gondolni K.-ra.
2022. máj. 18. 17:21
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Van aki soha nem tudja elfeledni...
2022. máj. 18. 17:22
 4/27 A kérdező kommentje:
Ebben kérem a segítségeteket, hogy hogyan, mivel tudnám vele az exét feledtetni. Nem voltam még ilyen helyzetben, nem tudom, hogy mi a leghelyesebb, amit tehetek.
2022. máj. 18. 17:24
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Amikor legközelebb előhozza, hogy mit ne csinálj, mert a K is azt csinálta, akkor beszélnék vele erről a témáról egyszer és utoljára: megmondanám neki, hogy ez engem mennyire idegesít, mert egyértelműen nincs még túl a K-val való kapcsolatán. Döntse el, hogy tovább sír a K után, de akkor egyedül, mert ehhez én nem asszisztálok, vagy úgy dönt, hogy új lappal indul és akkor folytathatjuk az ismerkedést. A döntés lehetőségét add meg neki, hiszen neki van megoldani való problémája, te pedig annak megfelelően cselekedj. De akkor ha melletted dönt, tartsa is be.
2022. máj. 18. 17:27
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ő döntése, hogy elkezdi/lezárja a gyászfolyamatot és önkontroll segítségével kizárja. Te abban tudod támogatni, ha előzőleg Ő meghozta ezt a döntést. Helyette nem tudod elgyaszolni K-t és nem tudsz új életet kezdeni.
2022. máj. 18. 17:32
 7/27 anonim ***** válasza:
0%
Tedd félzekennyé
2022. máj. 18. 17:49
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg K-t, hogy azért dobta-e a pasikát, mert 9,5 évig hallgathatta tőle, hogy Z volt az igazi, kívül-belül, erre ne menjünk, azt meg ne egyél.
2022. máj. 18. 18:26
 9/27 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom, hogy miért szakított vele K.,elmesélte, de ezt nem szeretném itt részletezni.
2022. máj. 18. 19:00
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
K mesélte el?
2022. máj. 18. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!