Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarja a párom, hogy hagyjam ott a munkát, mi a véleményetek?
Nemrég végeztünk az egyetemen, a párom a családi vállalkozásban dolgozik egy másik a városban, én Budapesten egy irodában. Én 4:50-kor kelek, hogy beérjek 6-ra, és kicsit hamarabb végezzek, mindig van túlóra, állandóan fáradt vagyok, csak hétvégén tudok elmenni valahova amikor tömeg van. A párom azt akarja kezdjek bele egy vállalkozásba, de azt se tudom mit csináljak, minden kiépült már. 3 éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, nem várom, hogy támogasson anyagilag, neki fontos is, hogy legyen egzisztenciám. Csak ha hamarosan 30 körül szeretnék majd gyereket, nem tudok annyit dolgozni.
25N
Ezt a munkahelyet hagyjad ott, nincs értelme ilyen fárasztó munkarendnek.
Keressél hozzád közelebb, időben jobb lehetőséget.
A vállalkozást felejtsd el, az nem egyszerű dolog és nem is mindenkinek való. Majd ha te úgy érzed, belevágsz, akár 15 év múlva.
Annyit ajánlok, hogy amíg nincs meg az új munkahelyed, ne mondjál fel a jelenlegin. Mindenki így csinálja már manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!