Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt akarja a párom, hogy hagyjam ott a munkát, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nemrég végeztünk az egyetemen, a párom a családi vállalkozásban dolgozik egy másik a városban, én Budapesten egy irodában. Én 4:50-kor kelek, hogy beérjek 6-ra, és kicsit hamarabb végezzek, mindig van túlóra, állandóan fáradt vagyok, csak hétvégén tudok elmenni valahova amikor tömeg van. A párom azt akarja kezdjek bele egy vállalkozásba, de azt se tudom mit csináljak, minden kiépült már. 3 éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, nem várom, hogy támogasson anyagilag, neki fontos is, hogy legyen egzisztenciám. Csak ha hamarosan 30 körül szeretnék majd gyereket, nem tudok annyit dolgozni.

25N

2022. máj. 18. 05:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Ezt a munkahelyet hagyjad ott, nincs értelme ilyen fárasztó munkarendnek.

Keressél hozzád közelebb, időben jobb lehetőséget.

A vállalkozást felejtsd el, az nem egyszerű dolog és nem is mindenkinek való. Majd ha te úgy érzed, belevágsz, akár 15 év múlva.

Annyit ajánlok, hogy amíg nincs meg az új munkahelyed, ne mondjál fel a jelenlegin. Mindenki így csinálja már manapság.

2022. máj. 18. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Keress új munkahelyet, és utána mondj fel a jelenlegin.
2022. máj. 18. 10:17
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
Miért az 1-es van lepontozva?Nem a párod csak összejártik.Munkát magad miatt válts, senki más miatt.Vállalkozni nem olyan egyszerű,ráadásul az nem azt jelenti, hogy több a szabadidő.
2022. máj. 18. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem derül ki egyértelműen a kérdésből, hogy együtt laknak-e vagy sem (én személy szerint arra következtetnék, hogy igen, és ezért kell a kérdezőnek ennyit ingáznia). Illetve felhívnám a figyelmet arra a mondatrészre, hogy “nemrég végeztünk az egyetemen”, szóval gondolom most kezdtek el főállásban dolgozni, előtte max. diákmunka vagy gyakorlat. Magyarul valószínűleg ezért is nehéz a szituáció, meg kell szokni stb., illetve ez magyarázatot adhat arra is, hogy miért nem költöztek eddig össze… mondjuk mert egyetemisták voltak, esetleg más egyetemen vagy más városban tanultak, mert nem volt annyi pénzük ami az összeköltözéshez kellett volna stb. Rengeteg egyetemista él így kapcsolatban és az ő kapcsolatuk is kapcsolat, nem kellene szerintem minősíteni.
2022. máj. 18. 14:13
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha komolyan gondoljátok, akkor neked oda kellene költöznöd a párodhoz, és abban a városban kellene új életet kezdened, új állással, és a gyerek is majd oda szülessen. Nem csak Bp.van a világon.
2022. máj. 19. 10:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#14: Írja a kérdésben: "Nem élünk együtt"
2022. máj. 19. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!