Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mostanában furcsa a párom. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában furcsa a párom. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
A párommal eddig minden rendben volt. Nagyon sokat beszélgettünk minden nap. Hétvégente találkozunk mivel még mindketten tanulunk fősulin. De mostanába valami meváltozott. Ritkábban mondja, hogy szeret, naponta max 1 órát beszélgetünk, mert mindig valami más dolga van és gyakran emleget egy lányt, hogy most jön át esszét írni, most én megyek hozzá, este megyünk ide meg oda és jön ő is... Nem tudom mi lehet... :S Szerintetek beleszeretett a lányba? Mindig is őszinte volt velem és mondta is, hogy az is akar maradni, de nem tudom..Mit tegyek?? :(
2008. dec. 18. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem gondolja hogy jelentőséget tulajdonitasz a lánynak. ha vaj lenne a föle mögött és lenne valami köze a lányhoz, inkább elhallgatná, hogy mikor találkozik vele stb. én legalábbis igy gondolom, női fejjel....
2008. dec. 18. 20:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van... De akkor mért viselkedik így velem? Régebben sokkal rendesebb, kedvesebb és odaadóbb volt... mostanába talán a haverok is fontosabbak mint én... Lehet, hogy már nem szeret annyira?..:S vagy ez ilyen holtpont a kapcsolatban, hogy úgy érzi másra vágyik, de szeret és biztos ami biztos velem marad....Hát nem tudom... sokféle válaszon gondolkodtam már..De bízom benne, hogy valahogy megoldódik, mert én nagyon szeretem őt :) :(
2008. dec. 18. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

hát nemtom... pár éve történt: volt egy párom, és közben megtetszett egy másik srác, és levelezgettem vele... de közben mindezt a párom orrára kötöttem... aztán nem tudtam mi bajom van... 2 hét volt, mire leesett h belezúgtam a másik srácba... és ezt meg is mondtam a páromnak...

amúy szerintem beszélgess vele, hogy úgy érzed, mostanában elhanyagol...

2008. dec. 18. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

Vagy:

-szeret, de féltékennyé akar tenni

-nem szeret, kihasznál

-nem szeret, csak úgy vagy neki "unaloműzésből" például

-sosem szeretett

2008. dec. 18. 21:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

- szeretett de mostmár nemannyira és bejön neki az új csaj, és megszokásból vagy neki (hogy folytassam az alternatívákat)

- dilemmázik köztetek, ezért nem szakít

...

2008. dec. 18. 21:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Tessék... Most beszéltem vele és mondta, hogy ez a hétvége nem biztos, hogy össze fog jönni, mert dolga van... =( hát komolyan mondom már elegem van ebből az egészből!... Mindenféleképpen fogok vele találkozni a hétvégén, mert ezt meg fogom vele beszélni, ha törik, ha szakad, mert ezt csak személyesen lehet megbeszélni(szerintem)... remélem minden rendbe jön... :( és köszönöm mindenkinek..! :)
2008. dec. 18. 22:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja és az a legrosszabb, hogy ez az egész állapot ami most köztünk van, neki fel sem tűnik.... :S de fogok tenni róla, hogy feltűnjön! :(
2008. dec. 18. 22:19
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is ez a legtisztább, hogy megbeszéled vele az elmúlt időszak tapasztalatait, amit érzel. Még az is megfordult a fejemben, h azért emlegeti a csajt és hanyagol téged, hogy kicsikarja a szakítást, de nem akarom az ördögöt a falra festeni, nem tudom, hogy teljesen pontosan hogy viselkedik, lehet nincs is csaj a dologban. Nem akarok feleslegesen bogarat ültetni a füledbe. Szorítok és remélem, hogy csak a karácsonyi meglepetés partit szervezi ilyen ködösen!
2008. dec. 19. 08:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát először is ne hisztizz, mert azzal már sikerült is elijesztened magadtól. Szerintem ne reagáld túl a dolgokat. Nem hiszem, hogy lenne a barátod meg a csaj között valami. Beszélgessetek el róla. Azt a hétvégét pedig tényleg mindenképp hozd össze valahogy. De még egyszer mondom, hogy NE HISZTIZZ.
2008. dec. 19. 17:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem hisztiztem! :D És köszi mindenkinek de ma végre megbeszéltünk mindent..:D és kiderült, hogy nem is akkora a probléma...:) Köszönöm szépen mindenkinek mégegyszer! :) (L)
2008. dec. 19. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!