Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal össze akartunk házasodni. 1 hónappal ezelőtt szakítottunk, majd ki is békültünk. 1 hónap múlva lesz az esküvő és le is van már szervezve. De már nem akar elvenni.
Tudom, hogy nekem kell dönteni, csak reménykedtem, hogy kapok valami választ, ami megkönnyíti.
A viselkedésével érezteti, hogy szeret, de mégsem bízik annyira a kapcsolatunkban, hogy elvegyen. Ezért nehéz a dönteni. Szívem szerint vele maradnék, de az eszem az ellenkezőjét mondja.
Egyébként ő szakított és ő is jött vissza, hogy megbánta. És akkor is azt mondta, hogy elvesz, de most meggondolta magát.
Köszönöm a válaszokat.
Miért szakítottatok, min lehet ennyire összeveszni? Amúgy ha ki van fizetve a lagzi, meg minden, vagy most mondjátok vissza és max egy részét kell kifizetni, vagy megtartjátok formális ceremóniával és jogilag nem lesztek házasok. Azt bármikor ellehet intézni hivatalban utána is.
Attól függ, hogy komoly veszekedés volt e, vagy rátok jött egy kapuzárási pánik és csak megrémültetek.
Jaj ez tipik gyerekes gondolat menet
Hagyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!