Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez ilyen korban?
Figyelt kérdés
normális hogy 17 vok és 2 év után összejöttem 1 lánnyal és nem repdesek az örömtől
ilyenkor szivecskeket meg csillagokat kene latnom nem?
jah és elötte csak 2 nőm volt
2010. szept. 17. 19:46
1/13 anonim válasza:
csillagokat??XDDD behúzott egyet vagy mivan?:D
2/13 Kamuuu válasza:
Hát ha nem szereted akkor nem is kéne repdesned :D:D:D xDDD
3/13 anonim válasza:
akk nem szereted igazán vagy emós vagy
5/13 anonim válasza:
nincs szíved mert az utolsó szakításnál összetört
6/13 anonim válasza:
Hihetetlenek vagytok.
Kérdező! Semmi baj nincs veled,egyszerűen csak nem vagy szerelmes. Én egyszer éreztem ilyet, amit leírtál. 18 évesen. Azóta sem. Majd neked is eljön az, akitől ilyet érzel :)
7/13 A kérdező kommentje:
voltam már szeremes
még régen 8 adikban
asmikor szakitottunk még sirtam is annyira szar vollt
ez akkor azvolt?
2010. szept. 17. 19:54
9/13 A kérdező kommentje:
mármint a 8 adikos az szerelemvollt
mert am tetszik a lany meg minen meg jofej is
de nemrepdesek az örömtől
2010. szept. 17. 20:01
10/13 anonim válasza:
nekem nőm se volt még 19 vagyok de ha lenne nagy ivbe leszarnám már nem tudnéjk örülni de ezre a drog is rátet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!