Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti inkább a nagymenő, vagy csak felnőttes, vagy inkább a kis édes lányokat szeretitek?
Aranyos, kedves, barátságos lányokat szeretek!
A felnőttesség nem akadály, de velem szemben legyen inkább lányos - nem szeretem a tanárnéni stílust. A nagy arcú és nagymenőt játszó lányok taszítanak!
Ti nem a humoros, közvetlen fiúkat szeretitek?
Persze akadnak olyanok, hogy a fiú legyen führer, a lány domina, akkor jönnek be egymásnak. De ezek betegek.
nagymeno,felnottes,kis edes lanyok ebben a sorrendben de a nagymenoknel maradok inkabb,ferfi vagyok es nem tini
22/F
A nagymenő kur.ák nem érdekelnek ahogy a koravén, önmagukat idősítő lányok sem. A kis édes ezek közül a legjobb, de kérdés h ki mit tart édesnek. Én pl a nagyszájú és sportos lányokat... :$
18/F
A nagymenő kur.ák a kis edesek is azok,meg jobban mint a nagymenok,a nagymenok legalabb megvalasszak jol hogy kivel mit csinalnak,a kis edes krvak peddig mindenkivel lefekszenek,azert szereti a tobbseg a kicsiket mert konnyebben szereszhetok a mindenki szamara
a 22 eves F
22évesen te nem vagy férfi :DD
te nem tudod meg soha azt hogy mikor leszel ferfi,az en valaszom nagyon beleturt a buszkesegedbe,azt akarod mondani hogy te ferfi vagy,de figyejjel,ha te nem tudod felfogni azt hogy mi kulomboztet meg teged a gyerek es a ferfi kozott akkor sosem nossz fel,lehetsz 15 evesen is ferfi,tudod te egyeltalan hogy mi kell a nonek?igen tudod ezt is,a szerelmes nyalas szenvedelyes minden erzest kimutato "gyerek" kell szerinted,minden ferfi ezt bssza el,beleesel a nok csapdajaba,ha egy lany azt mondja neked hogy van baratja te mar beken hagyod mert "jo fiu" vagy,peddig lehet hogy nincsen is csak akarta latni hogy mennyire vagy harcra keszen hogy harcojjal erte,egy kis teszt amin elbuksz.
adok egy jo tanacsot,kapjal magadnak egy lanyt,erd el hogy bizzon benned es megbeszeljetek mindent,olyan dolgokra fogsz rajonni amire maskeppen sohasem jottel volna ra,nekem tobb lany baratom van mint fiu,es tudod miert?mert jobban megbizok egy noben mint egy ferfiban,na de hadjuk mert te ezeket sosem fogod megerteni.
a 22 eves F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!