Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasitoknak eljárna a keze egy nagy veszekedés során azt meg lehet bocsátani?
Csakis a szakítás opció ezek után. Nincs bocsánat. Aki egyszer megteszi, az megteszi másodszor is.
Pláne, hogy nem is egyet kevertél le neki, hanem "párszor" ráütöttél.
Másrészt ez is nagyon agresszív-dominánsnak hat: "de én erről nem nagyon akarok hallani".
Nem érdemelsz meg nőt.
Kit érdekel, hogy te mit akarsz?
Én még akkor is szakítanék, ha csak fenyegetsz vele, nemhogy ha megteszed!
Az áldozattipusok, főleg akiket vertek gyerekkorukban, megbocsájtanak es reménykednek abban hogy tobbet nem fordul elo.
Csak epp az aldozattipusokat nehéz tisztelni..
Amig nem vagy képes megtanulni tisztelni a nőket, es az önkontrollt, hát normalis kapcsolatod nem lesz.
Az első pofon után otthagynám, mert aki nem tud agresszió nélkül konfliktust kezelni, az egy ostoba alak, és nem, cseppet sem domináns vagy férfias. Épp ellenkezőleg, egy gyáva alak, akinek a szavai nem elegek ahhoz, hogy eredményt érjen el velük.
Másrészt ha belegondolok, hogy gyerekem van, őt is megverné? Mondjuk kamaszként visszaszól vagy bármi, őt is megverné párszor?
Nem, nálam a párkapcsolaton belüli erőszak (és ez az) azonnal szakítást jelentene.
Szerintem a 12. és a 7. ugyanaz az ember!
Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!