Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egészséges a szünet , vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészséges a szünet , vagy csak a szakítás halogatása?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A barátnőmmel kicsit több mint négy hónapja vagyunk együtt. 6 évig voltunk egy társaságban , mondhatni végig megvolt köztünk egy kapocs. Így talán el tudjátok képzelni milyen tüzijáték lehetett amikor összejöttünk hivatalosan. Olyan boldog sose voltam , mint abban az első hónapban. Mondtunk egymásnak olyanokat , amiket soha nem gondoltam volna. (23 éves korosztály): "én már nem akarok senkivel sem randizni" , "úgy szeretlek mint még soha senkit" , "ha egyszer szétmennénk , soha nem akarnék rajtad kívül már mást" és a többi ilyesfajta elhatározások. 1 hónapja azt is eldöntöttük hogy összeköltözünk pár hónap múlva. Amióta együtt vagyunk , összesen egy nagy vitánk volt , amit reggel 2 óra alatt megbeszéltük. Mindketten be lettünk mutatva a családok minden tagjának. Tudom hogy csak 4 hónap , de olyan mintha már másfél éve együtt lennénk. Eddig tehát minden szép volt , sose vitáztunk , kb minden napunkat együtt töltjük , és a szexuális vonzalom is teljesen a helyén van.

Mai nap azonban mégis leültetett , és sírva előadta , hogy nagyon fél , mert valami miatt úgy érzi ki van égve , és fél hogy a kapcsolat miatt , már elmúlt a szerelem. Amikor többször rákérdeztem hogy úgy érzi-e hogy boldogabb lenne a kapcsolat nélkül , vagy biztos e abban hogy a kapcsolat miatt ilyen akkor azt felelte hogy nem tudja , nem biztos. Ezután szünetet akart , de azért még ott akart aludni nálam , mert nem tudja elképzelni hogy ne beszélgessünk mostantól , és ne aludjunk együtt.

A személyes véleményem az az , hogy jó dolgában már nem tudja mit kezdjen magával , összejött neki a meló , és a magánélete is sínre kerül , és az izgalom eltűnt az életéből , ezért érezheti kiégve magát.

Soha nem vitázunk , minden programra együtt járunk , befejezzük egymás mondatait konkrétan. Nektek mi a véleményetek , jó ötlet a szünet? Használ az bármit ? Szerintetek mi járhat a barátnőm fejébe. Valóban elmúlhatott a szerelem?

2022. máj. 12. 13:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván nem fogsz szakítani vele és még próbálkozol rendbe hozni a dolgokat, de egyrészről, valószínűleg a bizalom már sohasem lesz ugyanolyan, másrészről általában egy ilyen ingatag lábakon álló kapcsolat feltehetőleg előbb-utóbb szakítással fogsz végződni, amikor is eszedbe fog jutni, hogy már akkor abba kellett volna hagyni az egészet és szakítani, amikor a lány először szüntet kért (ergo most).

De természetesen mi mondhatunk bármit, mindenki a saját hibáiból/tapasztalataiból tanul a leginkább, nem abból, amit tanácsolnak neki.

2022. máj. 12. 17:51
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem szeret.
2022. máj. 13. 05:55
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nincs meg neki az a "szabadság érzés" amit ez előtt érezhetett..tehát lekötve érzi magát.

Ez csak tipp,ne kövezzetek meg.

2022. máj. 13. 06:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Tulertekelte a szerelmet, mint erzest. Majd rajon. A szerelem szep dolog egy harmonikus kapcsolatban. Es irtozatos tragedia egy szar kapcsolatban. Tobb ido kell neki, mire tisztan fog latni. A szerencsejatekosok is azt mondjak mindig, hogy nem birnak kiszallni, csak egyre tobb penzt tolnak a dologba. A vegen pedig jon az osszeomlas. Hianyzik a baratnodnek a tudatossag, hogy az erzelmeit uralni tudja, es csak az arra erdemes dolgoknal engedje el.
2022. máj. 13. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!