Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, mennyi idővel egészséges belekezdeni egy új kapcsolatba?
ez egyénenként változó...
amikor úgy érzi túltudta tenni magát a szakításon és képes az új kapcsolatban a helyzeteknek megfelelően viselkedni, nem mindenről az ex által okozott sérelem / ex kedvessége jut eszébe...
24F
szánalmas igen?
de ha ennyien ócsárolják, nem gondolod h valamilyen szinten igaz?
tudod egy hazugság 80%-a igaz...ebbe gondolj csak bele ;)
2 hónapja lett vége egy 2.5 éves kapcsolatomnak, 1 év együttéléssel.
Még mindig padlón vagyok, miközben a barátnőmnek már a szakítás előtt volt más (ott a pont első)
Hogy mikor leszek újra kapcsolatra alkalmas ember nem tudom. Lehet már csak hónapok vannak hátra, de lehet évek.
26/F
Már nem azért, de a nőkre tényleg jellemző, hogy ugrálnak egyik kapcsolatból a másikba. Némelyik férfire is, persze, de sokkal kisebb mértékben.
De persze, kiálts csak szexizmust mindenért.
Attól függ. Amikor nem voltam szerelmes, pár hét. A legutóbbi szakításom óta viszont már több mint egy év eltelt, és még mindig nem éreztem úgy senkinél, hogy "hú, összeillünk, kell".
Nem mellesleg nekem is az a tapasztalatom, hogy nőknél ez jóval gyorsabban megy. Persze embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!