Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az,hogy megjön a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az,hogy megjön a gyerek és megőrülnek a kapcsolatok és válás lesz?

Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 08:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Szülés után egyszerűen olyan hormonáradat indul be, amihez jó nagy türelem kell a férfi részéről. Nemrég szültem, hát eléggé ideges típus lettem, nyűgös, főleg amíg erős fájdalmaim voltak.

De ha amúgy szeretik egymást és a férj nem veszi magára annyira, akkor át lehet lendülni.

2022. máj. 12. 11:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Pont ezért nem fog jönni soha a gyerek.
2022. máj. 12. 13:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mind a ketten hoztunk gyereket a kapcsolatunkba. Így mikor szóba került a közös baba, már felkészültebbek voltunk. Tanultunk az előző hibáinkból. Nem lett sokkal kevesebb a szex, a párom is kiveszi a részét a gyereknevelésben, házimunkában. Havonta egyszer vígyáznak a gyerekekre, amikor kettesben elmegyünk valahova. Nem akadunk fent azon ha a ház éppen nem patyolat tiszta, vagy ha egy nap kimarad a főzés és épp szendvicset, vagy rendelt kaját eszünk.
2022. máj. 12. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát én azt látom a környezetemben, hogy az embereknek lövésük sincs, mit vállalnak egy gyerekkel.

Sok nő teljesen beleborul az Anyaság Csodája fantáziába és semmi mással nem bír foglalkozni, sok férfi meg bele sem gondol érdemben, hogy milyen lesz egy gyerek mellett az élet.

A kornyezetemben pl baromi jellemző, hogy anyát teljes sokként érik a szülés borzalmai és utóhatásai, mert addig tudomást sem akart venni az árnyoldalról. Apa meg nem tud mit kezdeni a kínlódó feleségével, az üvöltő babával, az alváshiánnyal, a szexhiánnyal és a káosszal, ahhoz meg nincs kedve, hogy jobban odategye magát, úgyhogy kvázi menekülni kezd otthonról egyre gyakrabban.

2022. máj. 12. 13:59
 15/16 anonim válasza:
100%
Szerintem erre meg kell érni. Én 30 voltam az első gyereknél, feleségem 25. 4 év együttèlés után vállaltunk gyereket. Most 36 vagyok, 3 gyerek. Élünk társasági életet, szex meg jobb mint valaha. Hozzáteszem, nem az első idiótát vettem feleségül aki szembejött.
2022. máj. 12. 22:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert a férfiak nem képesek a feleségüket választani az anyjuk helyett. Vagy mert valamelyik nagymama kiszorítja a baba körüli teendőkből az apát, aki így nem tud belenőni a szerepbe, ettől kívülálló lesz és magányos, az anya szemében pedig egy áruló. A férfi anyja a baba érkezésével ezerszer jobban belekerül a családba és jönnek a konfliktusok az anya és az anyós közt. És a férfi ilyenkor lapít mint sz.a fűben és a feleség csak nyel, a szerelemnek pedig szép lassan annyi, mert egy nő soha nem lesz szerelmes gyáva férfiba, aki nem áll ki mellette. De mint írtam, az anyai nagymama is sokat árthat, mert ha kiszorítja a férfit, aki automatikusan átadja a babát a nőknek, akkor a férfi nem tud mit kezdeni a gyerekével, mert azt együtt kéne tanulnia az anyával párhuzamosan. Ha ez nem történik meg, egyre nagyobb lesz a szakadék.
2022. máj. 13. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!