Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak számomra abszurd, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra abszurd, hogy szakítás/elköltözés után még ilyen helyzet simán előfordulhat az exével?

Figyelt kérdés

A pasim már kb. fél éve nincs együtt a volt nőjével, akitől van egy (sérült) gyereke. Ő jött el a közös lakásból, most vett ki valami picit, nem voltam még nála. (Ezek után nem is leszek.)

Mindig is gyanakodtam, hogy valami nem teljesen kerek a történetben és csak nálam tiszta az asztal úgymond.

Egy ideje nem találkoztunk személyesen, mivel nekem vizsgák jönnek, de gondoltam, most hétvégén pár óra belefér, az idő is jó lesz végre.

Erre közli, hogy jönnek a szülei a hétvégére messziről meglátogatni az unokájukat, és a volt csaj lakásába mennek, a pasim pedig szintén odamegy … Ott tölti a hétvégét, ahol együtt éltek hárman. Annyi csak, hogy az ex nő szombat este nem lesz otthon, megy valahova.

A durva az, hogy a pasim számára ez teljesen normálisnak tűnt, nem is értette, én min akadtam ki.

Elég egyértelmű, hogy amit itt művelnek, abból rendszer lesz, úgyhogy szakításgyanús a sztori részemről.

2022. máj. 9. 22:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nem feküdtem még le vele, bármennyire is furcsa …

Amúgy kidobom a héten.

2022. máj. 10. 10:42
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, gyerek nélkül nem kezdünk gyerekessel. Nekem sem férne bele
2022. máj. 10. 13:23
 23/27 anonim ***** válasza:

Ez a beszéd, Kérdező!

N

2022. máj. 10. 13:26
 24/27 A kérdező kommentje:

Mennyi ember van pedig, akinek az ilyen helyzet megfelel, nem gondolkodik ennyit mint én 😃

2022. máj. 10. 13:31
 25/27 anonim ***** válasza:
Én addig a "pasi oldalán" álltam, ameddig nem írtad hogy a nő nála lesz egy hetet. Felvállalt dolog a ti kapcsolatotok amúgy? Amiatt kérdezem, hogy még nem jártál nála, nem is feküdtetek le, stb. Lehet ő nem olyan kapcsolatra gondolt, amilyenre te, hanem egy kevésbé komoly, laza dologra.
2022. máj. 10. 13:57
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is kidobnám….
2022. máj. 10. 14:38
 27/27 A kérdező kommentje:

Félreértés!

Nem az ex lesz nála, hanem nyáron egy hétre jön a pasim anyja egy hétre gyereket pesztrálni és az ex lakásába megy, nyilván akkor a pasim is ott dekkol majd többet … kusza egy sztori.

Ő forszírozta ezt a történetet jobban, koncertekre hív, sportversenyekre és hasonlók, hogy neki bizony érzelmei vannak … 3 hónapja ismerkedünk amúgy, én nem adom könnyen magam.

Ma elküldtem a francba, hogy ez milyen méltatlan dolog részéről, de nem reagált semmit, megmagyarázni sem akarja.

2022. máj. 10. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!