Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak számomra abszurd, hogy szakítás/elköltözés után még ilyen helyzet simán előfordulhat az exével?
A pasim már kb. fél éve nincs együtt a volt nőjével, akitől van egy (sérült) gyereke. Ő jött el a közös lakásból, most vett ki valami picit, nem voltam még nála. (Ezek után nem is leszek.)
Mindig is gyanakodtam, hogy valami nem teljesen kerek a történetben és csak nálam tiszta az asztal úgymond.
Egy ideje nem találkoztunk személyesen, mivel nekem vizsgák jönnek, de gondoltam, most hétvégén pár óra belefér, az idő is jó lesz végre.
Erre közli, hogy jönnek a szülei a hétvégére messziről meglátogatni az unokájukat, és a volt csaj lakásába mennek, a pasim pedig szintén odamegy … Ott tölti a hétvégét, ahol együtt éltek hárman. Annyi csak, hogy az ex nő szombat este nem lesz otthon, megy valahova.
A durva az, hogy a pasim számára ez teljesen normálisnak tűnt, nem is értette, én min akadtam ki.
Elég egyértelmű, hogy amit itt művelnek, abból rendszer lesz, úgyhogy szakításgyanús a sztori részemről.
Gyerekkel vagy anélkül?
Mióta vagytok együtt, hogy még nem jártál a pasinál?
Én volt párom is így csinálja.
Volt hasonló szituáció.
Ilyen ha az embernek gyereke van..
Ha ezt nem tudod tolerálni nem való neked gyerekes pasi.
De ezzel semmi gond nincs, fordított esetben, nekem sem menne.
Volt párod?
De nem a gyerek sztori miatt lett vége vagy igen?
Nekem is volt olyan parom akinek gyereke van. En teljesen megertoen es toleransan alltam az elejen az egeszhez, mivel nem en akartam lenni az a szemely aki miatt hanyagolja a gyereket. 2 evig voltunk egyutt, es utana megfogadtam, hogy soha tobbet nem lesz olyan parom akinek mar van gyermeke mastol.
Mindent a gyerekre haritott pedig igazabol annyira nem is erdekelte. 1 ev utan kiderult, hogy rendszeresen ott tolti az ejszakakat az exnel, allitolagosan a csak a gyerek miatt, es en errol honapokig semmit sem tudtam. Velem volt, hogy 1-2 honapig sem talalkozott mindenfele okokra + nyilvan a gyerekre is hivatkozva. (Nem eltunk egyutt, es 90 km tavolsagra laktunk egymastol).
En parszor szoba hoztam az osszekoltozest de azt is haritotta a gyerek miatt…
Miutan kiderult ez, hogy rendszeresen az exenel tolti az ejszakakat szakitottam, de sirva visszakonyorogte magat, es az exet is felhivta elottem, hogy semmi se tortent koztuk ezido alatt. Nagy nehezen adtam még egy eselyt mondvan, hianyzik a gyereknek csak ezert aludt ott.
Bar az még mindig erthetetlen volt szamomra, hogy ezt miert nem lehetett velem megbeszelni.
Pontosan 1 ev mulva tortent az ami feltette az i-re a pontot.
Nekem azt hazudva, hogy 1 hetre horgaszni megy (versenyekre jar) elutazott Torokorszagba nyaralni az exel es annak csaladjaval, termeszetesen csak es kizarolag a gyerek miatt :)
Veletlenul tudtam meg, mivel egy munkahelyen dolgoztam. Egyik munkatarsam kerdezett ra, hogy tudom e hol van a kedves parom es vilagositott fel, hogy még csak nem is Magyarorszagon tartozkodik. Borzaszto megalazo volt, hogy a munkahelyemen is igy lejaratott mindenki elott. Ezek mellett persze volt sok mas dolog is, de annak semmi koze hozza, hogy van e gyerek.
Ezutan vegleg kivagtam. Nyilvan nem minden kisgyermekes ferfi ilyen, es nem szabad altalanositani egy ember miatt. De sajnos ezek utan en keptelen lennek ismet olyan emberrel egyutt lenni, akinek gyereke van.
Ha nem tudsz igazodni ahhoz, hogy a parodnak mindig az elso helyen fog allni a gyereke, amit meg is ertek mert egyaltalan nem konnyu, akkor a helyedben atgondolnam ezt a kapcsolatot.
Fel ver nincsenek együtt, gondolom, évek óta tartó kapcsolat volt, ha gyerek is lett belőle, kb 100 százalék, hogy meg le sem zárta az előzőt és veled csak addig van együtt, amíg ki nem heveri teljesen. Ezt hívják kapcsolatról kapcsolatra ugralasnak.
Ezt a “pasim” szót meg már nem is minositem…esetleg 17 éves kamaszként elmegy, de azért egyetemre jársz, legalább legyen barat vagy pár, ne pasim meg csajom 😩
Köszönöm szépen mindenkinek :)
A társam anyja jön messziről nyáron egy hétre és megy a társam exnője lakásába. Ott lesznek együtt gyerekvigyázás címen.
Megértem, hogy ez neked nem fér bele. Ráadásul ez alighanem nem fog változni, jobb, ha lezárod az ügyet. Ez soha nem lesz teljes értékű kapcsolat, egy normális programot nem fogtok csinálni, mert ő családi életet él. Selejtezd ki mielőbb.
N
Nem semmi történet a Tiéd, ilyet szívesen elkerülnék magammal kapcsolatban :)
Gusztustalan f@sz.
Ne viccelj már... Hülyét csinál belőled. Ha a társad lenne, meghúzná a határokat és te is számítanál neki, de jelenleg te egy dugható valaki vagy, akivel lehet beszélgetni is, ha épp nincs egyéb dolga. Rengeteg elvált férfi meg tudja oldani a láthatást úgy, hogy nem alszik az exénél ( -vel) napokig.😃
Hülyét csinál belőled, szerinted lehet ebből komoly kapcsolat, de komolyan? Hogyan képzeled el a jövőtöket? Mert a pasinak ez biztosan tök jó, de neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!