Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3eves parkapcsolatban ti hogy fuznetek szorosabbra a szalakat?
Figyelt kérdés
Megprobalom tomoren leirni.A parom 39eves,van egy gyereke akivel hetfotol vasarnapig egyutt van napi 4oraban.Nekem van egy gyerekem ,en 35eves no vagyok.A parom altalaban este 10korul jon at hozzam.Illetve 2-3havonta 1x 4-esben vagyunk a gyerekekkel kozosen egy delutant.Egyebkent akkor vagyunk egyutt hosszabb idot amikor nem dolgozunk es a gyerekek oviban vannak.A szuleink nem tudnak segiteni kozos lakasban.A paromnak van lakasa de eladni nem akarja,kiadni sem es azt sem h oda koltozzunk mert a gyereke feltekeny mindenhol mindenkire mindig.Szeretne kozos gyereket amin kb egy eve probalkozunk.De engem nagyon zavar az h azt mondja h ha meglesz a baba akkor lesz majd valahogy..Nem tudom h h lesz..Alberletben gondolkoztunk de azt az utolso pillanatban vissza mondta2022. máj. 8. 19:34
31/37 anonim válasza:
Nagyon gáz a párod. Nem 18-2X évesek vagytok, akik frissen most indulnak el az életben és költöznek el a szülői házból, hogy elvárható legyen a tehetősebb szülőktől, hogy segítsenek az önállósodásban. Felnőtt emberek vagytok gyerekkel, egzisztenciával - itt bármelyik fél szüleit hibáztatni rettenetesen gáz és felelősséghárító.
32/37 A kérdező kommentje:
Igen..ezt en is igy erzem...Nem igy kene hozza allnia.Hanem h onerobol hogy tudnank megoldani..Azon kene gondolkoznia..De persze neki is konnyebb masokat hibaztatni es varni h a sult galamb a szajaba repuljon..
2022. máj. 9. 13:54
33/37 anonim válasza:
Ennyi erővel miért nem fizet az ő apja nektek?
34/37 anonim válasza:
Ami nem megy, nem kell erőltetni. Egy kapcsolat éppen az ilyen szituációkban mutatja meg a valódi arcát, ez a pasi pedig levizsgázott. A te döntésed, akarsz-e majd kétgyerekes egyedülálló anya lenni hitellel a nyakadban.
35/37 anonim válasza:
Kérdező, te is érzed akkor, hogy ez így nem megy. Ez az ember még a saját gyerekét sem altatja magánál, nem fog senkivel összeköltözni. Ha nem adja ki a lakását és a gyerek választotta a falszínt stb, akkor mégis hogy lenne ebből közös lakás? Gondolkozz, kérdező. Ő megmondta, hogy nem költözik sehova, de ti se mehettek oda. Csak ígérget, de valójában ő úgy gondolja, hogy legyen egy gyereke tőled is, aztán neveljed, ő meg él egyedül. Ilyen nincs, hogy hozzá nem lehet költözni, mert féltékeny a gyerek, de a gyerek se lakik ott. A babaváróról meg annyit, hogy idén júliusig lehet igényelni, ami még ide 2 hónap. És igen, csak házasoknak. Szóval ez ennyi. Szerintem közöld vele, hogy olyan emberrel nem lehet gyereket vállalni, aki 40 évesen a párja szüleitől vár ingyenlakást, miközben ida se akarna költözni.
36/37 A kérdező kommentje:
Azt mondta h a gyerekenek fontosak ezek a dolgok.De sztem egy "uj" lakasban ugyan ugy ki lehet alakitani ilyen dolgokat.Sok gyerek koltozott mar egyik helyrol a masikra,sok gyerek szokott meg uj kornyezetet.Arrol nem is beszelve hogy az enyemnek is ugyan ugy szoknia kell
2022. máj. 10. 21:37
37/37 anonim válasza:
A gyerek csak kifogás neki. Ingyen lakást akar apadtól, amúgy nem akar költözni sehova. Ne feküdj le vele többet védekezés nélkül, ez az ember nem akar veled közös életet, családot. A legjobb az lenne, ha elköszönnétek egymástól, ő nem fog változni, neked lenne esélyed egy normális férfit talalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!