Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3eves parkapcsolatban ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3eves parkapcsolatban ti hogy fuznetek szorosabbra a szalakat?

Figyelt kérdés
Megprobalom tomoren leirni.A parom 39eves,van egy gyereke akivel hetfotol vasarnapig egyutt van napi 4oraban.Nekem van egy gyerekem ,en 35eves no vagyok.A parom altalaban este 10korul jon at hozzam.Illetve 2-3havonta 1x 4-esben vagyunk a gyerekekkel kozosen egy delutant.Egyebkent akkor vagyunk egyutt hosszabb idot amikor nem dolgozunk es a gyerekek oviban vannak.A szuleink nem tudnak segiteni kozos lakasban.A paromnak van lakasa de eladni nem akarja,kiadni sem es azt sem h oda koltozzunk mert a gyereke feltekeny mindenhol mindenkire mindig.Szeretne kozos gyereket amin kb egy eve probalkozunk.De engem nagyon zavar az h azt mondja h ha meglesz a baba akkor lesz majd valahogy..Nem tudom h h lesz..Alberletben gondolkoztunk de azt az utolso pillanatban vissza mondta
2022. máj. 8. 19:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezt nemhogy nem fűzném szorosabbra, hanem inkább kukáznám. De szerintem is kamu. Annyira ostoba szövegeket ír a kérdező amiket csak egy olyan ír akinek sose volt még semmilyen kapcsolata.
2022. máj. 8. 21:02
 22/37 A kérdező kommentje:
Az exe ismer engem.Tudja hogy vagyok.Internetes feluleten is kint van h kapcsolatba van velem.Nem gondolnam hogy barmi is lenne kozte meg az exe kozott.Baratai,Anyukaja is ismer.4kor hozza el a gyereket az ovibol es este 8-9re megy erte az anyja.Ez hetfotol pentekig,szombat vasarnap pedig 12-1korul megy erte az exehez.
2022. máj. 9. 07:40
 23/37 A kérdező kommentje:
Az meg a masik fele h szerelemben az ember kepes h maskepp lassa a dolgokat.Es talan tobb mindent elhisz a szerelmenek .Tegnap mondta hogy 4napra elmegyunk a gyerekekkel videkre ,ugy vegyek ki szabit.Hat..Kivancsi leszek
2022. máj. 9. 07:43
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen "kapcsolatba" gyereket? Még gondolatban sem!

N

2022. máj. 9. 08:12
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Próbáld meg kívülről szemlélni a kapcsolatodat. Ha egy barátnődet ilyen kapcsolatba látnád, mit tanácsolnál neki?

Isten ments szülni ebbe a kapcsolatba gyereket! Én úgy látom, hogy valami érdek fűzi hozzád. Te kell tudjad milyen érdek, de hitelt felvenni közösen és gyereket szülni, úgy, hogy nem éltetek együtt, a gyerekeitek nem szoktak össze, orbitális butaság lenne.

Gondold át jól. Miért csak az ő gyereke érdekeit nézi? A te gyereked érzései nem fontosak? Soha senki miatt ne tedd hátrébb a gyerekedet, ugyanis ezt később meg fogod bánni. Láthatod, ő a gyereke "érdekeit" nézi, még össze sem akar költözni (habár szerintem ez csak kifogás, inkább ő nem akar összeköltözni).

Tegyük fel, szülsz neki egy gyereket, felveszitek a hitelt, az ő lákását gyarapítjátok. Majd maradsz egy hitellel és 2 gyerekkel egyedül és költözhetsz vissza albérletbe?

Inkább próbáld meg kiugrasztani a nyulat a bokorból. Mondd meg neki, hogy te így nem akarsz gyereket, mert félsz, - itt sorold fel azokat az érveket amiket a válaszolók olyan jól leírtak, plusz összeszokás nélkül nem vállalsz sem gyereket sem közös hitelt. Figyeld meg a reakcióját. Hát szerintem nagyon nem fog örülni.

Röviden, ne cseszd el at életed erre az emberre!

2022. máj. 9. 09:07
 26/37 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy menjunk akkor alberletbe.Nezzuk meg h h tudunk egyutt elni es ha valami miatt ugy adodik akkor sincs akkora baj.Elmentem kineztem az alberletet,atkuldtem neki a kepeket.Azt mondta h jo.Aztan azt hogy o inkabb a hitelt fizetne mint egy alberletet,meg hogy most haboru van es most nem kene albit kivenni mert mi van ha itt is haboru lesz..Bar akkor sztem senkinek nem az lesz a gondja h mi lesz az albival...En eloszor azt szeretnem h eljunk egyutt.Es ha minden jo akkor lehet hitelbe ,barmibe gondolkodni..De igy nem tudom h lesz.Alberlettel gondja van,Lakasat nem akarja kiadni,oda nem mehetunk.Nekem meg az h a semmire hitelt vegyek fel nem biztos h bele mennek..Bar babavarot szeretne.De ahhoz is hazassag kell
2022. máj. 9. 09:21
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul nincs szavad a kapcsolatban, ő döntött a jövőtökről a te igényeidre fittyet hányva, te pedig alkalmazkodj.

Lapát!!

2022. máj. 9. 09:33
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Jól írja az utolsó, mindig ő dönt, a te szavad nem számít. Semmibe ne menj bele, amit ő akar. Érdek embernek látom.
2022. máj. 9. 09:54
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

de hát kiadhatnátok az ő lakását, és abból fizetitek az albérletet= nincs bevételkiesés sem

a lényeg a lényeg, baromira nem akar semmi tőled, ne legyél idióta, hogy gyereket szülsz, hogy fordulhat egyáltalán meg ez a marhaság a fejedben?

2022. máj. 9. 11:54
 30/37 A kérdező kommentje:
Ezt is mondtam neki h akkor kiadhatjuk az ovet.Es abbol is fizethetnenk,erre a valasza h lelakjak amit most ujitott fel sok milliobol...Csak ha egy olyan berlunk ahova vihetjuk magunkkal a butorait akkor max egy egeszsegugyi festest kell majd csinalni ha annyira "lelaknak" a lakasat...Mar az osszes lehetoseget felvetettem neki..Persze o az apamat szidja h nem segit ..de azt nem erti meg h nem kotelezo neki segiteni ha nem akar..Nekunk kene egyedul megoldani de o csak a kifogasokat keresi..mert h a gyereke valasztotta ki a falnak a szinet a szobaban..es h a felujitas miatt nem adja ki
2022. máj. 9. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!