Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3eves parkapcsolatban ti hogy fuznetek szorosabbra a szalakat?
Ilyen "kapcsolatba" gyereket? Még gondolatban sem!
N
Kedves Kérdező!
Próbáld meg kívülről szemlélni a kapcsolatodat. Ha egy barátnődet ilyen kapcsolatba látnád, mit tanácsolnál neki?
Isten ments szülni ebbe a kapcsolatba gyereket! Én úgy látom, hogy valami érdek fűzi hozzád. Te kell tudjad milyen érdek, de hitelt felvenni közösen és gyereket szülni, úgy, hogy nem éltetek együtt, a gyerekeitek nem szoktak össze, orbitális butaság lenne.
Gondold át jól. Miért csak az ő gyereke érdekeit nézi? A te gyereked érzései nem fontosak? Soha senki miatt ne tedd hátrébb a gyerekedet, ugyanis ezt később meg fogod bánni. Láthatod, ő a gyereke "érdekeit" nézi, még össze sem akar költözni (habár szerintem ez csak kifogás, inkább ő nem akar összeköltözni).
Tegyük fel, szülsz neki egy gyereket, felveszitek a hitelt, az ő lákását gyarapítjátok. Majd maradsz egy hitellel és 2 gyerekkel egyedül és költözhetsz vissza albérletbe?
Inkább próbáld meg kiugrasztani a nyulat a bokorból. Mondd meg neki, hogy te így nem akarsz gyereket, mert félsz, - itt sorold fel azokat az érveket amiket a válaszolók olyan jól leírtak, plusz összeszokás nélkül nem vállalsz sem gyereket sem közös hitelt. Figyeld meg a reakcióját. Hát szerintem nagyon nem fog örülni.
Röviden, ne cseszd el at életed erre az emberre!
Magyarul nincs szavad a kapcsolatban, ő döntött a jövőtökről a te igényeidre fittyet hányva, te pedig alkalmazkodj.
Lapát!!
de hát kiadhatnátok az ő lakását, és abból fizetitek az albérletet= nincs bevételkiesés sem
a lényeg a lényeg, baromira nem akar semmi tőled, ne legyél idióta, hogy gyereket szülsz, hogy fordulhat egyáltalán meg ez a marhaság a fejedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!