Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy oldjuk meg a szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjuk meg a szexuális életünket?

Figyelt kérdés

Próbálok rövid lenni.

2 éve vagyunk együtt, szóval próbáltam türelmes lenni. Sőt, próbáltuk már megbeszélni is, nem egyszer. De elég nehéz, mert nem tudok konkrétumot mondani, mikor az igényeimet kéne kifejeznem.

Én egyfajta, szenvedélyt, extázis akarok átélni a szexben. De valahogy mégse jön. Nem azért mert nem vágyunk egymásra, vagy mert nincs teljesítmény. Szóval nem tudom azt mondani hogy "nyúlj ide, akkor jó lesz". Sőt, orgazmus is van. Ő ezt nem tudja kihozni belőlem, és állítja hogy benne meg sincs.

Fogamzásgátlót szedek. Próbáltuk a bilincset és a plugot, nem jött be. Próbáltuk a g-pont vibrátort, és azt mondja rossz érzés neki, hogy egy géppel szerinte jobban élvezem mint vele. Pedig próbáltam bevonni (sőt, miközben rezgett ő is be tudott hatolni), kértem hogy csináljon ezt vagy azt, de azt mondta hogy belőle nem váltott ki semmit.

Úgy érzem, hogy az előző partnereimnél (akikkel csak előjáték volt, vele volt szex először), bőven elég volt amit adni tudtam, de valahogy neki az hogy minden porcikáját bejárom, élvezettel orálozok, ""csak"" jó. Fizikailag jó érzés, "kanos" is, de nincs meg "az" a szemében.

Úgy érzem ez már belőlem is kiveszett. Állandóan fáradt. Amit megértek mert hülyén dolgozunk (ő 5x8 órázik, én 12 órákat vagyok), ráadásul edzünk, tanulunk. De úgy érzem "pörgetni" kell a szexet, az elélvezésemet (ezért szoktam kézzel, vagy előtte ő kinyal), mert fizikailag meg vágyban is belefárad. Az intenzitáshoz szokott hozzá, a hosszas kényeztetést se adni se kapni nem élvezi (persze szó nélkül megteszi, csak nem élvezi).

De ha úgy szexelünk ahogy ő élvezi, akkor sem látom rajta hogy igazán jó lenne neki.

És rosszul érzem magam. Mert mindent megtesz amit kérek, szó nélkül. Úgy érzem magam mint egy hisztis 3,14csa, akinek semmi nem jó és semmi nem elég, de nem tudja konkrétan megmondani hogy mi a baja.

Próbáltam győzködni hogy menjen pszichológushoz, de mindig csak ígérget.

Olyan neki a szex mint a pizza. A leggagyibb is ehető. Nekem meg mint a tenger gyümölcse, amiből csak a legjobbat vagyok hajlandó meglenni. De kezdek belefáradni hogy 2 éve romlott rákot eszem, miközben ő vígan elvan a mirelit pizzájával.

És nem tudom mit kérjek még tőle. Ezt nem lehet kérni hogy "légyszíves hozzunk ki egymásból extázist". Ő is frusztrált, mert MINDENT megcsinált amit mondtam, de mégsem elég.

Tanácstalan vagyok. Mert mint embert tiszta szívből szeretem. De folyamatosan fantáziálok, nem is egy konkrét emberről, sokkal inkább érzésről, helyzetekről.

És közben ez egy ördögi kör, mert hal meg az önbizalmam. Nem vagyok elég jó hogy a párommal ki tudjam hozni "azt"... Folyamatosan a fejembe kúszik a gondolat, hogy bezzeg más, egy jobb nő, egy "szexibb tigris" biztos olyat csinálná neki hogy felakad a szeme és még másnap is kómában van.

És én is úgy érzem, nem vagyok elég jó hogy jó szexet érdemeljek. Ki akarok próbálni rengeteg mindent. Nyaltam már feneket, de szívesen beletanulnék (vele együtt) a prosztata izgatás örömeibe. Számomra izgató a golden shower, ő nem hajlandó így "megalázni". Megnézném mit tud az én testem (az ő ujjaival elmenni, szex közben csak farokkal, stb). De legnagyobb vágyam hogy maximális szexuális élvezettel, szerelemből, csak kényeztessen. A mellemet, fenekemet, amit csak ér. És ne unja, ne fáradjon el benne. És ugyanez fordítva is.

Szeretném vele megoldani, szeretném neki megtanítani (és vele együtt megtanulni) hogy a fizikai élvezeteken túl mitől jó a szex, mert nyitott rá, de úgy érzem sehova sem haladunk egy ideje.

Akinek van hasonló tapasztalata, segítsen pár jó szóval kérem szépen.

23N

2022. máj. 8. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Minden más stimmel, épp csak az egyik legalapabb dolog nem :D

Csodálatos.

Egyébként a fogamzásgátló öli a libidót, csak szólok.

2022. máj. 11. 12:00
 12/14 anonim ***** válasza:
22%

#11 Szerinted a kérdezőnek fogamzásgátlót kellene szednie, hogy csökkenjen a libidója?

Talán csak nem olvastad végig a történetet.

2022. máj. 11. 17:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező jelenleg is szed fogamzásgátlót. Szerintem lehet, pont rmiatt nem érzi azt a fergeteges, szenvedélyes érzést, mert a tabi eltompítja. Szerintem erre gondolt a 11-es.
2022. máj. 11. 18:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#13 Erre biztosan nem gondolhatott, vagy valamit nagyon félreértett, hiszen a leírtakból világosan kitűnik, hogy a kérdező libidója kifejezetten magas.
2022. máj. 11. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!