Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszú párkapcsolatban, az mit jelent? Korábbi vélt sérelmek visszaadása
Korábban, kapcsolat előtt, vagy már kapcsolatban sérelmezett ezt azt vag, rosszul esett neki, maradandóan.
Az nem érdekli hogy nem szándékos bántás volt, illetve nem is annak volt szánva, hanem csak ő vette rosszul.
És visszaadogatja. Megbántja a másikat.
Ez a jellem mit takarhat?
Hogy a párunkon bosszut állunk, vélt pofonokat adogatunk vissza?
Így akarna valahogy nagyobb lenni? Önbizalomhiány?
Egyik példa korabban kapcsolatunk előtt becézgettem őt úgy, ahogy neki nem tetszett, sértette, de erről nekem nem szólt(mivel nem is jártunk, rámhagyta) hanem magában őrlődött csak, viszont én csak joindulatu kedves becézgetésnek szántam, nem tudtam arrol, hogy tudtomon kívül megbántom.
Pár évre rá elkezdtünk járni.
És ez miatt beszólt nekem kapcsolatban es alázott es szándékosan a megbántás volt csak a lényege. Mint vmi bosszu. Akkor hagyta csak abba, mikor megbántódtam. Az neki ugy elégtétel volt. A korábbi sérelmét már nem érzi fájónak így.
Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!