Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálja ezt anyósom? Eddig jóba voltunk de most megkergült sajnos.
Figyelt kérdés
Eddig jó volt a viszony de amióta magunkra főzök , mosok és takarítok nagyrészt azóta kifordult magából. Duzzog és kritizál folyamatosan. Vannak dolgok amik kezdenek az agyamra menni, a másik menye mondta nekem hogy soha semmit nem engedett neki megcsinálni, anyós szerint meg a lány lusta🙄ha felporszívózok, újraporszívóz , a kerti munkákat mundjuk én csinálom, hogy ne zavarjak bent úgymond. Nem tudja elviselni ha kitakaritom a párom szobáját vagy külön mosok magunkra,közölte hogy ne mossak a fiára mert ő jobban tudja hogy kell, pl ha lemosom az ablakot akkor rohan tiszta ablakot pucolni miközben a ház összes többi ablaka bezzeg nem zavarja porosan.. Anyukáméknál szoktam főzni magunkra és bedobozolni hogy néha kettesben is ehessünk. Amióta párommal önállósodtunk megutált engem, és folyamatosan kritizál..2022. máj. 7. 12:31
11/14 A kérdező kommentje:
Már az elején meg akartuk beszélni a házimunka felosztását, de anyós azt mondta hogy ne csináljak semmit, aztán ennyi. De sztem ciki kiszolgáltatni magunkat…
2022. máj. 7. 21:14
12/14 anonim válasza:
Mert nem önnállósodtatok hanem oda cuccoltatok a pasi gyerekszobájába. Zavarja, hogy ott laktok, és ezt szarul mutatja ki. Nincs semmi látnivaló, az anyóshoz cuccolásnak mindig ez a vége. Én sem örülnék ha más sertepertélne az én házamban.
13/14 anonim válasza:
Nála laktok, mi a kérdés?
Én meg sem engedném, hogy becuccolj a mi házunkba, mert a fiam meg te is életképtelenek vagytok elköltözni.
Azt meg pláne nem tűrném, ha nekiállnál rendezkedni.
14/14 anonim válasza:
Főleg határozott kérésem ellenére!
Akkor egyszer szólnék, hogy tartsd be, amit kértem, másodjára pedig mehetnél, ahová akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!