Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja ezt anyósom? Eddig jóba voltunk de most megkergült sajnos.

Figyelt kérdés
Eddig jó volt a viszony de amióta magunkra főzök , mosok és takarítok nagyrészt azóta kifordult magából. Duzzog és kritizál folyamatosan. Vannak dolgok amik kezdenek az agyamra menni, a másik menye mondta nekem hogy soha semmit nem engedett neki megcsinálni, anyós szerint meg a lány lusta🙄ha felporszívózok, újraporszívóz , a kerti munkákat mundjuk én csinálom, hogy ne zavarjak bent úgymond. Nem tudja elviselni ha kitakaritom a párom szobáját vagy külön mosok magunkra,közölte hogy ne mossak a fiára mert ő jobban tudja hogy kell, pl ha lemosom az ablakot akkor rohan tiszta ablakot pucolni miközben a ház összes többi ablaka bezzeg nem zavarja porosan.. Anyukáméknál szoktam főzni magunkra és bedobozolni hogy néha kettesben is ehessünk. Amióta párommal önállósodtunk megutált engem, és folyamatosan kritizál..

2022. máj. 7. 12:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Már az elején meg akartuk beszélni a házimunka felosztását, de anyós azt mondta hogy ne csináljak semmit, aztán ennyi. De sztem ciki kiszolgáltatni magunkat…
2022. máj. 7. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem önnállósodtatok hanem oda cuccoltatok a pasi gyerekszobájába. Zavarja, hogy ott laktok, és ezt szarul mutatja ki. Nincs semmi látnivaló, az anyóshoz cuccolásnak mindig ez a vége. Én sem örülnék ha más sertepertélne az én házamban.
2022. máj. 7. 22:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Nála laktok, mi a kérdés?

Én meg sem engedném, hogy becuccolj a mi házunkba, mert a fiam meg te is életképtelenek vagytok elköltözni.

Azt meg pláne nem tűrném, ha nekiállnál rendezkedni.

2022. máj. 11. 12:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Főleg határozott kérésem ellenére!

Akkor egyszer szólnék, hogy tartsd be, amit kértem, másodjára pedig mehetnél, ahová akarsz.

2022. máj. 11. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!