Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi szakíthat azért egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi szakíthat azért egy nővel, mert “nem tud vele lépést tartani”?

Figyelt kérdés
A nő nem használja ki vagy nézi le a férfit. Egyszerűen csak ambíciózus és szorgalmas, esetleg jobb helyre is született
2022. máj. 5. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
A ferfiak sok esetben nem nagyon tolerálják az erős, sikeres nőket.
2022. máj. 5. 14:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Barmiert es barmikor lehet szakitani.
2022. máj. 5. 14:10
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Igen, zavarja, hogy a nő sikeresebb nála. Inkább most szakítson, mert több év házasság + gyerekek után váljon el.
2022. máj. 5. 14:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem néz le téged, jó a kapcsolat, megfelelsz neki így, akkor miért szakítanál a nővel?

Nem csak a sikerességgel tudsz férfias lenni egy nő előtt.

2022. máj. 5. 14:32
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

"Igen, zavarja, hogy a nő sikeresebb nála. "

Nem mindet, de amelyiket igen, azzal valóban jobb szakítani, mert hímsoviniszta, és azt hiszi, őmaga már csak azért jobb, mert farka van.

2022. máj. 5. 15:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok férfit zavar ha a párja sikeresebb az életben, én legalábbis naponta ezt tapasztalom. Engem speciel nem zavarna ha a párom fizetné a költségeimet és cserébe nem várna el semmit, de ilyet még nem láttam..... :)
2022. máj. 5. 18:29
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
Gyakori baleset. Nekem volt olyan csajom, aki ilyesmiért szakított, aztán elment multikhoz dolgozni, baromi sokra vitte, mindenféle nemzetközi munkahelyek, menedzseri pozíció, társadalmi szerepvállalás. De se kutyája, se macskája. Egyedül él és már nincs is esélye komoly kapcsolatra. Én lúzer meg élem a kiegyensúlyozott, békés életemet. Azt csinálom amit szeretek, nem dolgozom halálra magam és mindenem megvan, ami kell.
2022. máj. 5. 20:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokan nem érzik magukat nőnek/férfinak a nő/férfi mellett, ha “kevesebbek” nála.
2022. júl. 4. 08:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt rá példa a környezetemben. A nő hiába volt 7 évvel fiatalabb, sokkal előrébb tartott, mint a pasi, aki idővel annyira frusztrált lett ettől, hogy mindenre megjegyzést tett, próbálta akadályozni a társas életét, leépíteni az önbizalmát, leszólni a sikereit, stb. Ki kell hajítani az ilyet minél előbb.
2023. febr. 2. 14:43
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Aki annyira impotens, hogy csak egy nála kevésbé sikeres nő mellett érzi magát férfinak, az kukába való ♻️
2023. febr. 2. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!