Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem ezt most komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ezt most komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Üdv kedves emberek 🙂

Néhány hét múlva megszületik a csöppségem és alig várom már, ő lesz a mindenem.

A férjemmel van a gond! Megváltozott, de nagyon is, és nem mondhatom, hogy jó apai irányba.

Más nők!

Konkrétan előttem bámul más nőket, mosolyog rájuk.

Vagyis hogy értsetek, egy példát írok: megyek vele kézen fogva bevásárolni, végeznünk és sorba állunk!

Ránéz az előtte levő szűk szoknyában levő lányra, és elmosolyodik, majd gyorsba elküld, hogy vegyek valamit, mert ELFELEJTETTE!

Néha azt érzem, hogy direkt küld haza mellőle, hogy ő tudjon ismerkedni és beszélni más lányokkal.

Annyira hülyének érzem magam, így pocakosan, ügyetlen lettem, csak bőgni van kedvem, és néha már a halálomat is kívánom!

Másik gond! Hogy nem segít. Alig 2 hetem van szülésig, iszonyat hasfajasaim vannak.

Ő meg kirak engem a veteményest takarítani!

Vagy amikor vásárolni megyek, ő nem jön, de közbe szemmel is tart, amikor megyek vissza nem segít, nem veszi el tőlem a szatyrokat.

3 hete városi buszoztam, egy öreg néni meg kínált eperrel, konkrétan 3 hétig azon voltam, hogy vegyünk epret!

Tegnap voltam pelust venni és pizsamát, és vettem pár száz forintért néhány szem epret!

Ő leginkább a szerencséjét szereti próbálgatni, jó sokat elver 1 óra alatt, vagy még annyi sem.

(A pénzt ő kezeli)

Kívánós nem igazán vagyok, de néha megennék egy jégkrémet, vagy egy kakaót innék, de túl sokba kerül!!(?)

Nem csókolgat, nem ölel, régebben puszilgatta a hasamat( a gyereket☺️), de most semmi!

Reggelente mielőtt mentem kávét készíteni, átölelt még az ágyban, megcsókolt…, de semmi

Lekezelően beszél, fenyeget, hogy vigyázz mit csinálsz, ha nem eljárod a csárdást!

Ha a jövőbe nézek sírok, hogy hogyan fogom én egyedül elboldogulni a csöppséggél?( egyedül vagyis ő velem van, de távol, ahogyan most is).

Ez olyan mint egy rossz álom, ha visszaszólok az egy mondattal fentebb történik!

Szegény baba, ő is nyugtalan érzi, hogy valami nem jó!

Ha most még "erőszakkal" is megkérem, hogy érintése meg a pocakomat, a baba addigra lenyugszik, majd ismét elkezdi, majd amint ráteszi a kezét abba marad 🙁

Félek neki felhozni a témát, én nyugalmat szeretnék, néha kedvem sincs a féltékenykedésre, inkább rendezgetem 100szor a baba ruháit és dolgait, minthogy lássam a férjemet más lányokkal flörtölni.

De szükségem is van rá, félek egyedül maradni ☹️

2022. máj. 5. 13:04
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

A nőkkel kapcsolatban, itt is furcsa a helyzet!

Nemi életünk szinte alig van, pedig a doki mindent rendben talált, és ezt neki is elmondta.

Félek, hogy ő meg csal és ha le is fekszik velem félek, hogy valami betegséget szedek össze!

2022. máj. 5. 13:55
 22/46 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, teljesen felesleges tovább savaznod a férjedet. Te választottad, te feküdtél le vele védekezés nélkül. Rossz döntés volt, de már mindegy, megtörtént. Most azon gondolkodj, hogyan mászol ki ebből a helyzetből.
2022. máj. 5. 13:57
 23/46 Mathus ***** válasza:
77%
#23: kérdező kezd Amber Heard-ra hasonlítani, ahogyan gyűlnek a hozzászólások, úgy derül ki, hogy egy pszihopatával él együtt.
2022. máj. 5. 14:08
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem jósolok hosszú jövőt ennek a kapcsolatnak.

Abuzív, szerencsejátékfüggő férfivel nem fogsz sokra menni. Szerintem kezdj el azon gondolkodni, hogy hogyan fogod otthagyni a francba, hová mehetnál a gyerekkel.

Szüleidhez?

2022. máj. 5. 14:12
 25/46 A kérdező kommentje:

Nem igazán tudok menni sehova, szüleim nem élnek, testvereimmel nem valami fényes a kapcsolat.

Többi rokon kilőve.

23. Hidd el, minden áldott nap azon töröm a fejemet, hogy hogyan meneküljek.

2022. máj. 5. 14:17
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjed megalapozni az anyagi függetlenséged; ha kell tanulj tovább, vagy keressél olyan munkahelyet, ahol van továbblépési lehetőség.
2022. máj. 5. 14:21
 27/46 anonim ***** válasza:
70%

Szexben te próbálsz kezdeményezni?

Amúgy ha drága a kakaó de a szerencsejáték nem az már régen rossz. Nem is beszélve arról, hogy ilyenkor hajolnod rég nem szabadna a veteményesben...

De én azt gondolom, hogyha leülök beszélni akkor simán megoldható minden probléma.

Pl pénzre beszéljétek meg, hogy mind a kettőtöknek van szabad kerete amiből te hektoliter szám tudsz venni kakót o meg jatsza el és kenje a hajara

2022. máj. 5. 15:22
 28/46 anonim ***** válasza:
90%
Jól rábasztál
2022. máj. 5. 15:24
 29/46 anonim ***** válasza:
85%

Terhesség előtt kellett volna a jövődbe nézni. Most már késő.

Komolyan, honnan szeditek ezeket az alakokat?

2022. máj. 5. 15:24
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

"Igen szerencsejáték volt mindig is az élete!"

És te mégis összejöttél vele. Bocsi, de magadnak köszönheted a helyzeted.

2022. máj. 5. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!