Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem ezt most komolyan gondolja?
Üdv kedves emberek 🙂
Néhány hét múlva megszületik a csöppségem és alig várom már, ő lesz a mindenem.
A férjemmel van a gond! Megváltozott, de nagyon is, és nem mondhatom, hogy jó apai irányba.
Más nők!
Konkrétan előttem bámul más nőket, mosolyog rájuk.
Vagyis hogy értsetek, egy példát írok: megyek vele kézen fogva bevásárolni, végeznünk és sorba állunk!
Ránéz az előtte levő szűk szoknyában levő lányra, és elmosolyodik, majd gyorsba elküld, hogy vegyek valamit, mert ELFELEJTETTE!
Néha azt érzem, hogy direkt küld haza mellőle, hogy ő tudjon ismerkedni és beszélni más lányokkal.
Annyira hülyének érzem magam, így pocakosan, ügyetlen lettem, csak bőgni van kedvem, és néha már a halálomat is kívánom!
Másik gond! Hogy nem segít. Alig 2 hetem van szülésig, iszonyat hasfajasaim vannak.
Ő meg kirak engem a veteményest takarítani!
Vagy amikor vásárolni megyek, ő nem jön, de közbe szemmel is tart, amikor megyek vissza nem segít, nem veszi el tőlem a szatyrokat.
3 hete városi buszoztam, egy öreg néni meg kínált eperrel, konkrétan 3 hétig azon voltam, hogy vegyünk epret!
Tegnap voltam pelust venni és pizsamát, és vettem pár száz forintért néhány szem epret!
Ő leginkább a szerencséjét szereti próbálgatni, jó sokat elver 1 óra alatt, vagy még annyi sem.
(A pénzt ő kezeli)
Kívánós nem igazán vagyok, de néha megennék egy jégkrémet, vagy egy kakaót innék, de túl sokba kerül!!(?)
Nem csókolgat, nem ölel, régebben puszilgatta a hasamat( a gyereket☺️), de most semmi!
Reggelente mielőtt mentem kávét készíteni, átölelt még az ágyban, megcsókolt…, de semmi
Lekezelően beszél, fenyeget, hogy vigyázz mit csinálsz, ha nem eljárod a csárdást!
Ha a jövőbe nézek sírok, hogy hogyan fogom én egyedül elboldogulni a csöppséggél?( egyedül vagyis ő velem van, de távol, ahogyan most is).
Ez olyan mint egy rossz álom, ha visszaszólok az egy mondattal fentebb történik!
Szegény baba, ő is nyugtalan érzi, hogy valami nem jó!
Ha most még "erőszakkal" is megkérem, hogy érintése meg a pocakomat, a baba addigra lenyugszik, majd ismét elkezdi, majd amint ráteszi a kezét abba marad 🙁
Félek neki felhozni a témát, én nyugalmat szeretnék, néha kedvem sincs a féltékenykedésre, inkább rendezgetem 100szor a baba ruháit és dolgait, minthogy lássam a férjemet más lányokkal flörtölni.
De szükségem is van rá, félek egyedül maradni ☹️
Eddig nem volt ilyen a férjed? Eddig nem szerencsejátékozott? Kedvesen bánt veled? Vagy eddig is ilyen volt és a terhesség alatt még rosszabb lett?
Nem vállaltam volna gyereket egy ilyen férfi mellett, de tudom, hogy már nem lehet mit csinálni..
Nagyon sajnállak, szörnyű lehet. Tudsz valakire számítani? Család, barátok? Az a baj, hogy szerintem ezt a házasságot nem lehet megmenteni. Milyen férj/apa az, aki így viselkedi az állapotos feleségével? Fenyeget?? Ne hagyd magad bántalmazni se testileg, se lelkileg, mert ennek az lesz a vége. Kérj segítséget a családodtól (ha tudsz) és hagyd ott.
Emlékszem ezelőtt 1 hónappal, direkt hozzá nyomtam a hasamat a férjem oldalához, hogy érezze a mozgásait a picinek és mindig ez volt a válasza( " megint ide hozod a fiadat, hogy ütögessen?!") mind ezt vicces hangon ☺️
De most, ha ezt teszem inkább nem mond semmit, csak rám néz el elfordul
Épp tegnap mesélte egy hölgy ismerősöm, hogy náluk mi a helyzet otthon és teljesen kétségbe van esve. Kisértetiesen hasonlít a Te történetedhez.
Ma reggel írt, hogy a pasija lebukott, félrelépett...és nem egyszer!
Nem mondom, hogy nálatok is ez van, de ez jutott eszembe, ahogy olvastam soraidat.
Úgymond a terhesség elején is volt vita, mint minden házasságban.
A terhesség elején mint írtam volt egy nagyobb vita, de aztán lecsitult, majd ismét kezdődött elölről.
Igen szerencsejáték volt mindig is az élete! Néha hatalmas summákat nyert, de néha veszített is.
Magyaráztam neki, hogy amit beraksz oda, azt félre is teheted a fiadnak, ha pl beteg lesz, vagy egy tevékenységet választ majd magának a jövőben.
Egy szerencsejátékos apa mellett gyakorlatilag nyomorogni fogtok, függetlenül a fizetésetektől.
Hallottam ilyen házasságról, a nő a gyerek 2 éves korában elvált, mert mindenük ráment a férfi szenvedélyére. Pedig emberileg nem is voltak olyan problémák vele, mint a te férjeddel.
Nem meglepő, hogy hasonlít a történet!
Én is olvastam a neten több ilyet, mielőtt kiírtam a kérdésem!
A legtöbb szakítással végződött, problémák, hogy kinél marad a gyerek stb
17-re:
Hiába magyarázol neki, ez szenvedély, ez függőség!
Az egyetlen, amit lehet tenni, hogy pszichiáterhez, addiktológushoz fordul. Egy fokkal jobb, mintha alkoholista lenne, mert legalább a szervezetét nem teszi tönkre egy kémiai anyag. Ha hajlandó szakemberhez fordulni, akkor, és csakis akkor érdemes kitartani mellette, talán le tud állni. Feltéve persze, ha az összes többi probléma is megoldódik: fenyeget, más nőkkel flörtöl stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!