Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintettek ez nem elégé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek ez nem elégé undorító? Szakítás segítene csak?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt most lenne 6 éve egy hét múlva de nem tudom.. Egy hónapja kb amikor bele mentem a telefonjába tele volt neki a galériája pucér nőkkel és mondta hogy a twitterről mentegette le kitöröltettem vele a twittert mondtam neki hogy válaszon én vagy a képek. Ma láttam neki hogy vissza töltötte.

2022. máj. 4. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%

Lehet, hogy már nem szeret téged! Sehogyan sem. Nem is kíván, gondolom.

Van még valamennyi intimitás köztetek? Ha esetleg szex nem is?

2022. máj. 4. 21:34
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Az undorító nálam mást jelent, de ha a párom társkeresőre regisztrálna, akkor szakítanék. Mit mond egyébként, miért van fent?
2022. máj. 4. 21:36
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Hát ez valóban elég undorító, elsőre is, nemhogy másodszorra is... Én elgondolkodnék a szakításon.
2022. máj. 4. 21:38
 4/13 anonim ***** válasza:
31%

És képzeld el hogy rájuk veri

Vagy miközbe téged dug az ő képük kár az eszébe.

Klassz.

2022. máj. 4. 21:50
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem is undorító, hogy belemész a telefonjába meg te döntöd el, mit tarthat rajta.
2022. máj. 4. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Megkérted, hogy válasszon, hát megtette
2022. máj. 4. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:
36%
Megcsalt? Vagy csak ismeretlen nők képét nézte? Ez a "vagy én vagy a képek", hajaj.
2022. máj. 4. 22:25
 8/13 anonim ***** válasza:
31%
Ebben mi az undorító? Az emberek többsége időnként magához nyúl párkapcsolatban is. Ha sok benne a szexuális feszkó, de valamiért nem lehet szex, elugrik WC-re, előkapja a telefont, és gyorsan kicsapja a fotókra. Ennyi.
2022. máj. 4. 22:26
 9/13 anonim ***** válasza:
39%

Amúgy meg... "belementem a telefonjába", "töröltettem vele a képeket", "válasszon, én vagy a képek"

Szegény csávó hogy bírta 6 évig?

2022. máj. 4. 22:28
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Bírom ezt a sok szegény csávó, hogy bírta eddig kommentet. Ennyi erővel szegény nő, hogy bírta eddig egy ilyen mellett. Ne normalizáljuk már, hogy idegen pucér nők vannak egy férfi telefonján, ez így is úgy is creepy. Valami ismerős előtt is megnyitja véletlen a galériáját, ne mondd hogy nem ég a pofája.
2022. máj. 5. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!