Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbízol a párodban annyira, ha azt mondja valamire, hogy
edd meg es nem mondja el mi az?(kis gyöngyök)
Figyelt kérdés
Csak mert én ismeretlen dolgokat nem fogadnék el tőle, (régen drogozott is), erre kiakadt, hogy nem bízom benne. Es kényszeresen meg kellett kóstolnom stb. És meg is voltam ijedve, nem e drog, de ezt nem mondtam neki.
Most elvárhat ilyet az egyik fél a másiktól, olyan alapon hogy bízol bennem? Egy párkapcsolatban ez alap bizalom kéne legyen?
(Egy "kémcsőben" voltak kis színes golyók, később leírom mi az)
Igen, megbízom benne ennyire. Sosem drogozott és tudom hogy soha nem akarna olyasmivel megetetni, amit nem szeretek, vagy rám nézve veszélyes lehet.
2022. máj. 3. 15:43
13/19 A kérdező kommentje:
11 nem pazarlás ilyen körökben.
A legtobb drogos es füves is, folyamatosan adogatná a dolgait, es behívnak rá. Csak én nem forgok ilyen körökben.
Amikor összevesztünk egyszer, akkor kp-t vitt el tőlem a polcról. Felemlegettem neki, így visszaadta.
Egy normalis férfi altalaban keszpénzt rak ki a nőnek, vagy vasárolgat a nőnek, nem pedig elvesz a nőtől. Meg amugyis fogához veri tipus. Ezért sem bízom benne.
De szerintem nem is norma a párunkban olyan szinten bízni, hogy csukott szemmel bevennék bármilyen tablettát tőle.
2022. máj. 3. 15:44
14/19 anonim válasza:
Bar jelenleg nincs parom, de igen, megbiznek pl a legutobbiba. Mondom ezt ugy, hogy o is es en is elunk evi 3-4 alkalommal ilyen szerekkel. De fel nem merulne bennem, hogy a megkerdezesem, kozos megbeszelesunk nelkul probalna bedrogozni. Egyszeruen eletszerutlen, egy az, hogy ki csinalna ilyet a parjaval, ketto meg hogy egybol felismernem, hogy milyen tabletta van a kezeben. Egybol arra gondolnek, hogy valami uj fajta cukrot vagy vitamint akar adni. Csomoszor volt ra pelda, hogy ilyen csellel vetette be velem a B12 vitaminomat (en mindig elfejetettem magamtol). Sot, ha kerte, hogy csukjam be a szemem es nyisam ki a szamat, azt is megtettem habozas nelkul, altalaban ilyen gumicukros hajvitamint vagy valami szetraghato multivitamint adott olyankor. Szoval normal esetben arra kellene szamitanod, hogy a parod valami jot fog veled tenni, es meg kellene benne bizni, szerintem ez norma lenne. De ha lop is, akkor ertem, hogy nem bizol benne. Egyebkent mit akart neked adni?
2022. máj. 3. 16:08
15/19 anonim válasza:
Megbízok, de mi nem vagyunk ilyen fogyatékosok.
2022. máj. 3. 16:13
16/19 A kérdező kommentje:
Coll caps(semmiféle felirat nem volt a kémcsövön)
2022. máj. 3. 16:42
17/19 anonim válasza:
16 Most már elárulhatnád, hogy mi volt benne.
2022. máj. 3. 16:57
18/19 anonim válasza:
Alapvetően nem jönnék össze olyan emberrel akit nem merek egyedül hagyni a lakásomban (már akkor is amikor még nem is jöttünk össze)
2022. máj. 3. 18:18
19/19 anonim válasza:
#16 Rágugliztam, tényleg elég félreérthetően néz ki :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!