Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja azt, hogy munka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja azt, hogy munka és mesterszak mellett nincsen rám annyi ideje, mintha nem tanulna?

Figyelt kérdés

Azt az indokot mondja a pasim, hogy azért nem foglalkozik velem annyit, mivel dolgozik, és mellette tanul. Én elvégeztem egy fokszot, ahol voltak alapszakos tantárgyak, és egyáltalán nem tűnt vészesnek annyira, hogy mással ne tudnék foglalkozni mellette, szóval szerintem ez nem valós indok arra, hogy kevesebbet foglalkozik velem?

Én 20/L Ő 25/F

2022. máj. 2. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"egyáltalán nem tűnt vészesnek annyira, hogy mással ne tudnék foglalkozni mellette"

Persze, mert te nem mesterszakot végeztél, és még csak nem is alapszakot.

2022. máj. 2. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Tanulás és munka az önmagában rengeteg időt, és energiát elvesz az embertől. Ezt mindenki tudja. Nem értem hogy merül fel benned, hogy ez nem így van. Majd ha te is mester szak mellett dolgozol, akkor meglátod. Addig nem jogos, hogy te mit gondolsz.
2022. máj. 2. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:
40%

Úgy látszik te gyorsabban tanulod meg a tananyagot mint ő.

Állva tapsikolunk neked.

2022. máj. 2. 22:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is fokszot végeztem, és mellette a párom pedig alapképzést. Megszenvedett vele rendesen. Az egy dolog, hogy a foksz eleve egyszerűbb (kevesebb tárgy, szakdoga is fele annyi), az pedig egy másik, hogy szak és szak között is van különbség. Nagyon egyszerű lehet a felfogásod ha úgy gondolod, hogy mivel volt néhány alapos tárgyad ami neked könnyű ezért biztos minden alapos, sőt mesterképzéses tárgy is az.

Az egyetem és ráadásul a munka mellett az embernek magára nincs ideje. Plusz ha jól értem nem arról van szó, hogy egyáltalán nem ér rád, hanem csak valamivel kevesebb ideje van rád.

Nem hogy támogatnád céljai elérésében.

2022. máj. 3. 02:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el neki. Mi is ebben a helyzetben vagyunk, annyi kulonbseggel hogy en alapkepzesre jarok vagyis most diplomazom. Es mellette dolgozom is. Es tenyleg nehez, meg nekem is.
2022. máj. 3. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:
90%

Inkább legyél megértő. Nekem annó a párom, most már a férjem szintén mesteren végezte az egyetemet, levelezőn, mellette dolgozott. Minden reggel 5:20-kor kelt, 3-ig, 4-ig dolgozott, utánna neki ült tanulni, vagy segíteni a ház körül az anyukájának. Hétvégente meg Győrbe járt a levelezőre.

Én félre álltam, mondtam neki, hogy foglalkozzon a tanulmányaival, nem én vagyok a prioritás. Én ott leszek ha lesz egy pici szabad ideje, vagy éppen lelki kuka kell neki, mert sok a munka és az egyetem, viszek neki kaját, kaphat masszázst, szexet, de ne kattogjon azon, hogy azt gondolom elhanyagol, nem foglalkozik velem.

Át is evickéltünk ezen az időszakon, és most miénk a világ összes ideje, legalábbis annak egy része :)

2022. máj. 3. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!