Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok, jogosan vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok, jogosan vagyok besértődve?

Figyelt kérdés
Június elején úgy volt párommal hogy október elejéig kimegyünk külföldre dolgozni, az még annyira nem is gáz ha hiányzunk az iskolából, karácsony előtt óta beszélünk róla, eddig bólogatott mindenre, most hirtelen meg nem akar elmenni sehova.
2022. máj. 2. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom se konkret hely szállás sincs covid teszt se meg utlevél se. Igy en én sem pörögnék már rajta majusban.
2022. máj. 2. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Én nem dobnám egyből. A besértődés meg nem segít. Mondjuk normálisan kérdezd meg többször hogy miért gondolta meg magát, ha kitérő értelmetlen vallaszokat ad akkor mond meg neki hogy normális értelmes válaszokat vársz ha nem ad akkor pedig tartsatok szünet akkor el dől minden.
2022. máj. 2. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ezt megtervezted, vagy csak beszéltél róla? Egyébként mi az, hogy nem gáz a hiányzás? Elévégre csak a jövődről van szó...
2022. máj. 2. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az oka? Amúgy meg utánanéztél munkának, szállásnak, vagy csak úgy elindulnál a világba? Ha semmi konkrét nincs, akkor én sem indulnék el, de ha vagy olyan vagány megteheted egyedül.
2022. máj. 2. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eddig se akart menni, csak nem akart veled vitatkozni. Amíg az anyanyelveteken nem megy a kommunikáció, addig hogyan akartok boldogulni külföldön? Amúgy melyik országban, milyen munkáról lenne szó?
2022. máj. 2. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy ez mennyire volt megtervezve?

Illetve, az nagyon nem elég, ha valaki csak bólogat. Lehet, hogy eddig is csak azért tette, hogy békén hagyd, talán abban is reménykedett, hogy felhagysz ezzel az ötlettel.

2022. máj. 2. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan le volt szervezve a munka, szállás, útlevél, repjegy, stb, és ő egyszerűen nem szállt fel a gépre?

Vagy csak volt róla szó és nem lett belőle semmi?

2022. máj. 2. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!