Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom indulatkezelési problémá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom indulatkezelési problémákkal, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Úgy érzem egyre rosszabb a helyzet. Azt tudom, hogy már hónapok óta tart, sőt talán már az elején látszott,hogy lobbanékonyabb természet, de kisebb jeleknek nem tulajdonítottam akkora figyelmet, illetve megbocsátó voltam. Viszont van egy pont,amihez most elérkeztem, hogy már nehezen viselem, mert egyre rosszabb. Ő rá fogja a stresszes időszakra, ami most körül vesz minket, de ez akkor sem állapot. Elég neki egy kis apró dolog, hogy kitörjön. Ilyenkor nagyon csúnyán beszél velem, mindennek elhord, szavakkal bántalmaz. Gyerek előtt is. Képes kiabálni hosszú ideig. Az sem zavarja, ha épp este van és más alszik. Van, hogy nem lehet vele egy konfliktust megbeszélni normálisan. Nem csak zárt ajtók közt, hanem mások közelében is képes kiabálni, megalázóan viselkedni velem. Mindig azzal mentegetőzik, hogy nem csak velem ilyen. Már azért is sokszor dührohamot kap, ha éppen nem akarok együttlétet. Néha úgy érzem, mintha nem lennénk egyenrangú felek, inkabb egy robotnak kéne lennem, aki hallgasson és ne sírjon és csinálja, amit mondanak. Nagyon nehezen viselem már a bántást, a kiabálást, az egész helyzetet, így legtöbbször egy idő után nem bírom ki, egyszerűen sírva fakadok, de akkor ő fogja magát és bánt ezért is, gúnyol, piszkál. Eddig volt, hogy a fejét ütötte, falba, telefonba belecsapott, újabban már jön egy kitörése és öngyilkossággal is fenyegetőzik, kést vesz elő. Elvileg volt régen egy öngyilkossági kísérlete. Nem akarom magában sem kárt tegyen, csak a gond az, hogy kezdek attól félni, ha nem uralkodik magán és nem kezeli, esetleg veszélyezteti a testi épségem. És nem csak a testi épségem, hanem lelkiekben is. Nem akarok roncs lenni. Mindenért engem hibaztat, én vagyok a bűnbak. Nem akarok ilyen családi légkört, nem akarom, hogy a gyermekünk sérüljön, de mégis hogy tudnék neki segíteni? Már mondtam neki a pszichológust is, egyelőre nem úgy tűnik, hogy vállalná. Bocsánatot kér, aztán újra folytatódik. Mindenesetre próbálkozok még ezt sulykolni. De mit tehetnék még? Borzasztó látni, ahogy romba dől minden, a család, a közös jövő. Ha volt már valaki hasonló szituációban, szívesen fogadom a történetét hogyan alakult, mi lett a vége. Köszönöm.

2022. máj. 1. 14:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

9es, mekkora gyökér vagy...

Képzeld, nincs senkim, és jó ideig nem is lesz.

Szimplán nem vagyok hajlandó tűrni, hogy ok nélkül leköpjenek, vagy a kisfoam előtt szemét k*rvának nevezzenek...

És ennél durvább is volt.

Szóval, jobb, ha visszaveszel, mert fogalmad sincs semmiről.

2022. máj. 1. 15:25
 12/24 A kérdező kommentje:
Szerintem csak vitát akar itt generálni. Azt hiszi ezek a dolgok a külsőségeken múlnak vagy a lecserélésen
2022. máj. 1. 15:29
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

8 aska

Beszállok már én is ha ilyen vehemens vagy .

Nyilván magas lóról beszélsz úgy, hogy te maga a tökély vagy.

Persze a nők mindig csak áldozatok.

Talán kellene arról is ilyen magasztosan írnod mi volt a kiváltó ok , vagy okok sorozata, ami ide vezetett. És hol van ebben a te szereped.

De persze könnyebb egy gyerektől megfosztani a mindennapokban az apát , hogy te maradj a fölényesen nyerő fél.

2022. máj. 1. 15:31
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem állok bele, mert fogalmad sincs, mi a helyzet, szóval nem érdekelsz 😀
2022. máj. 1. 15:48
 15/24 anonim ***** válasza:
90%

Hasonló okok (talán ennyire nem súlyosak) miatt építettem le a barátomat. Még nem szakítottam vele, de nagyon lazára vettem a kapcsolatunkat. Én nem hiszem, hogy pszichológus ezen segíteni tudna, főleg, hogy nem is hajlandó elmenni. Tartok tőle, hogy csak a válás a megoldás, különösen, hogy gyerek is van, akinek végig kell nézni/hallgatni ezeket a dühkitöréseket. Nem tudom, van-e a családodban, akihez fordulhatsz, vagy egyedül kell végigcsinálnod. Mindenesetre sok erőt kívánok.

N

2022. máj. 1. 16:01
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Jajj drága dehogynem érdekellek. Csak nem sok épkézláb érved van. Csak a szokásos milliomodik ilyen story manapság .

De látni lehet . Azért remélem felnyitja ilyenkor pár ember szemét a nyilvánosság előtt zajló Johny Depp-Amber Heard eset , hogy nem igazán a drága nők az áldozatok mindig ;)

2022. máj. 1. 16:01
 17/24 anonim ***** válasza:
83%

Az nem érv persze, hogy mondjuk szólni merek, hogy ne verje el pókeren a pénzt, erre leköp (Úgy, hogy a gyerek az ölemben volt 🤷‍♀️)

Istenem, annyira sajnállak, borzasztó érzés lehet, ennyire utálni magad 😀

Sok sikert az élethez

2022. máj. 1. 16:17
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Papagáj vagy , hogy csak ezt tudod felhozni ?? Leköpött valamiért talán utolsó csepp volt a pohárban , hogy mégse üssön meg .

Te mit tettél vagy nem tettél hogy ide jutott a kapcsolat az amúgy nem rossz férjeddel ? Amit ugye te magad állítottál ..

Tipikus szánalom vagy , hogy másra akarod kivetíteni ,amit magad iránt érzel.

Hol a férjedre hol rám egy idegenre. Ettől ugyanúgy vastagon benne vagy abban ami történt és ami történni fog veled.

De persze neked meg kell mutatni azoknak is , akik azt mondták , hogy úgy sem mered. Nehogy másé legyen már az utolsó szó ;)

2022. máj. 1. 16:22
 19/24 anonim ***** válasza:
71%
Lóval nem imádkozom 😂
2022. máj. 1. 16:26
 20/24 anonim ***** válasza:
79%

Hagynám, hogy oldja meg őket egyedül...

Nem pazarolnám az időmet olyan emberre, akinek mentális gondjai vannak és a levegőbe beszél. Ma már nem.

2022. máj. 1. 16:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!