Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges ez? A barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ez? A barátom kavart volna vele?

Figyelt kérdés

Először is kicsit lehet hosszú lesz próbálom a lényeget írni.

Szóval.. A barátom es en együtt élünk külföldön mar egy éve. Vannak problémák mert sok a vita stb..

Ő neki van egy játék amin éjjel nappal jatszott. Ilyen háborús játék. Ahol megismert embereket. Itt jön a lényeg. Megismert egy lányt aki abban a játékban főnök volt így beszélgettek az adott játékban is majd később messengeren. Olyan sokat beszélgettek hogy feljött a szexuális téma minden téren. Kép videó cserék. A kedves hölgynek van férje es 2 gyereke. A férj is játszott az adott játékban. Viszont én ugye erről nem tudtam mert nem sejtettem hogy lányok is játszanak ilyen játékban. Persze voltak kételyeim még akkor régen de úgy gondoltam túl gondolom

Par napja haza értünk munkából ez egy keddi nap volt, es este már aludni készültünk illetve én még fürdeni mikor a barátom elkerte a telefonom hogy ő hadd jatszon rajta mert az ő játékai unalmasak.. Kicsit fura volt de mondom persze semmi akadálya nincs. Én elmentem fürdeni. Mire vissza jöttem már hányingere volt fájt a feje a gyomra.. Kérdeztem tőle mi a baj? Semmi.. Nem tudja. Lefeküdtünk es engem nem hagyott nyugodni láttam a tekintetet hogy itt valami nem oké. Ő ezt mind elmondta hogy volt előttem egy lány akivel beszélt ilyen dolgokról de sose történt semmi nem találkoztak semmi.. De akkor én még nem voltam. Es ugye azert vette el a telefonom mert a lány ferje látta az egész beszélgetést és megfenyegette a barátom hogy majd ő ezt mind elküldi nekem. Persze a barátom felhívta a lányt hogy minden ilyet töröljon ki. Minden ki lett törölve persze ezt sikerült atkukdenie először a férj haverja küldte majd írtam a kedves ferjnek hogy miért olyan gyáva hogy ő nem meri elküldeni.. Mert a barátom kapott olyan üzenetet amiben irta a férj hogy tönkre akarja tenni a kapcsolatunkat

Írtam a kedves lánynak is aki bocsánatot is kért es azóta is beszélek vele es nagyon sok igaz dolgot elmondott.a barátom azt mondja hogy ez előttem egy évvel történt akkor én még szóba sem voltam viszont a lany azt mondta hogy az utolsó beszélgetes az most volt márciusban ahol videót cseréltek. Es a barátom azt mondta hogy azért kérte meg a lányt hogy törölje ki a beszélgetést mert a lány barátja képes megszerkeszteni a dátumot mostanra es úgy atkukdeni.

Viszont fura mert azóta a barátom nagyon kedves velem. Nagyon odafigyel rám egyszóval más..

És a lány viszont Facebookon elvileg lehet olyat hogy lekerheted a saját információdat akkor is ha pl ki lett törölve a beszélgetés. Így a lány lefotózta hogy ő kérvényezte ami pár napot vesz igénybe es mindent elküld nekem hogy tisztára mossa magát hogy nem hazudik.

Szerintetek kinek kellene hinnem? Varjak addig? Az tényleg valós lesz? Vagy nem lehet hogy csak a férje keze van benne es megszerkeszti az egészet? Segítséget szeretnék kérni mert megőrülök... Köszönöm előre is.

2022. ápr. 29. 19:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt már nem hiszem el, hogy ez nem kamu. :D Ennyire ostoba, hiszékeny nő a világon nincs.

Most írhatnám, hogy ha rád esküszik, az semmit se jelent, mert így is semmibe vett meg megcsalt, de reménykedem benne, hogy csak kitaláltad a kérdést.

2022. ápr. 29. 22:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha a párod igazat mondana, akkor nem törölt/töröltetett volna ki semmit. Sőt, lazán mondhatta volna a férjnek, hogy oké küldje csak el a beszélgetést neked, de akkor screenshot helyett képernyő videózza le, aztán menjen rá az ő adatlapjára a messengerből, hogy kiderüljön, hogy tényleg az ő profilja e vagy gyors csináltak egy kamut, hogy csőbe húzzák. Itt nem a férj akarja tönkretenni a kapcsolatotokat, hanem a párod, aki tönkre is tette a kis beszélgetésével.
2022. ápr. 29. 22:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Begyulladtak a szemeim és megfájdult az agyam ettől a szövegtől.
2022. ápr. 30. 05:03
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen

Igaz minden. Este elé álltam es elmondtam neki az összes addig beszerzett információt. Es bevallotta. De nem tudja hogy miért csinálta.. Azt mondta azért mert a kapcsolatunk akkor nagyon rossz volt. Egy éve együtt vagyunk es mindennap csak a veszekedés megy. De akkor sem jogosítja fel erre semmi amit tett.. Viszont még mindig annyira szeretem hogy nem tudom egy ilyen bűnt meglehet e bocsátani

2022. ápr. 30. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked egy ilyen bűnt nem esik nehezedre megbocsátani, esetleg elnézni hogy előbb-utóbb a sunyisságok után más mellett kel fel, esetleg gyereket is csinál nemi véletlen” mert éppenséggel nemteszik valami a szájízének akkor szabad neki. Te meg bedurcizol és bólogatsz. Nem tudlak sajnálni.

“”””De nem tudja hogy miért csinálta.. “””

“””azt mondta mert akkor rossz volt a kapcsolatunk””” tudja miért csinálta, megnyugtatlak, nem csecsemő már.

Én nem bocsátanék meg, és nem várnám meg a fentebb felsorolt példáim egyikét hogy bekövetkezzen. Egy párkapcsolat felelősséggel jár(normál esetben). Itt megalázott// valamilyen szinten meg is csalt, elárult, most meg előjön a gyermeki énje, te meg bekajálod a nagy love miatt, lesz*rva hogy lábtörlőnek/ürítőtasaknak használ. Ha közelebb lenne a nő ez nem online történik meg.... (meg még sokkal több) ha ezeket a tényeket az önbecsülésed, a gyomrod be tudja fogadni, akkor hajrá.!! De ehhez az emberhez képes egy zsák sz*r nagyobb főnyeremény, az is biztos!!

2022. máj. 1. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!