Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

10 éves házasságban élő férfi vagyok, problémám az lenne hogy elhidegültünk egymástól a feleségemmel. Nem vagyunk igazán rosszban, de e miatt sok a feszültség és veszekedés. Mindent megpróbáltunk, de sajnos a kémia teljesen megszűnt, semmi intimitás nincs közöttünk. Van egy 2.5 éves kislányunk, akit nagyon szeretek és nagyon apás. A szívem szakad meg, ha belegondolok, hogy külön megyünk és nem làtom minden nap, nem él velem. Nagyon nehéz ez a helyzet, mert úgy érzem a kapcsolatunkatunkba az intimitást nem tudjuk már visszahozni. Akkor viszont nem tudom mi más lehetőség lenne, mint elvàlni. Attól viszont nagyon félek, mert úgy érzem nem bírnàm elviselni, hogy elszakadok úgymond a gyerekemtől.

Volt valaki hasonló helyzetben. Kérem csak azok írjanak, akik igen, mert fontos lenne nagyon olyan emberek tanácsa, akik voltam vagy vannak ilyen szituációban.

2022. ápr. 27. 10:38
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem kifogás. Egyszerűen nem kívánom meg. Tudatosan mem lehet szerintem.
2022. ápr. 27. 11:28
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Mèg az jutott eszembe, hogy Te egészséges vagy, Kérdező? Diabétesz, szív-és érrendszeri megbetegedèsek okozhatnak drasztikus libidócsökkenést.
2022. ápr. 27. 11:29
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de ha nem kívánod a feleségedet, hogy lett gyereketek? Lombikbaba?
2022. ápr. 27. 11:31
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

13#

Akkor még kívánta! Arra nem válaszolt még , hogy mikor kezdte nem kívánni!

2022. ápr. 27. 11:33
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Más nők iránt érzel szexuális vágyat vagy egyáltalán nem érzel ilyet ? A feleségedet mióta nem kivanod ?
2022. ápr. 27. 11:37
 16/26 anonim ***** válasza:
59%
#15 Kiegészíteném, hogy vajon férfiak iránt érez-e szexuális vágyat a kérdező. Most vulgáris leszek, de ha egy egészsèges heteroszexuális férfire rámászik egy felizgult nő, tisztességgel megfarkalja. A kérdező meg ledobja magáról a felizgult nőt. 🤔
2022. ápr. 27. 11:43
 17/26 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos a 15 ös válasz. Nem arra keresem a választ meleg vagyok e. Igen, más nők iránt tudnék szexuális vágyat érezni. Semmi ilyen jellegű gond nincs és egészséges vagyok. Egyszerűen a feleségemet nem kívánom sajnos. Óriási kémia soha nem volt, de jó volt a kapcsolatunk. Szerintem átlagostól semmivel nem rosszabb a gyerek előtt. A gyerek óta viszont semmi.. igen apás szülés volt.
2022. ápr. 27. 11:49
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy igazán sose kívántad. Akkor ennyi, váljatok el és legyen osztott gyerekfelügyelet.
2022. ápr. 27. 12:02
 19/26 anonim ***** válasza:
27%
Nem olvastam a válaszokat, de: Ha elválsz, akkor lesz intimitás az életedben? Nem igazán fognak kapkodni érted, max. alkalmi. Azt meg így is be tudsz újítani, így együtt maradtok, kislány veled nő fel, asszonyka békén van hagyva, oszt mindenki boldog.
2022. ápr. 27. 12:23
 20/26 anonim ***** válasza:
54%
#19 Az a baj, hogy az asszonyka nincs kielégítve, mert a Kérdező fatökű.
2022. ápr. 27. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!