Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kezd eltávolodni tőlem.
Figyelt kérdés
Barátnőm etetésfétises, amibe belementem, mert minden mást amit nyújtani tudott az ágyban és az életben akkora örömöt okozott, hogy nem akartam elveszteni. Lassan 4 éve vagyunk együtt, és ezalatt annyit híztam, hogy eléggé beszűkült az életterem. Nem tudok már vele kirándulni, bulizni járni, mert nem bírom, viszont ő ugyanúgy jár, csak másokkal. Kollégákkal, régi szaktársakkal, barátokkal.. Nekem kezd rosszul esni, hogy velem otthon kiéli a vágyait, de lassan már semmilyen programot nem csinálunk közösen. Fogyni viszont "nem hagy". Nem akarom elhagyni, de nem tudom mit tegyek. Lehet, hogy már csak azért van velem, mert mással nem tudná megtenni ezeket a dolgokat?2022. ápr. 26. 11:38
11/18 anonim válasza:
Hogy kell egy ilyen etetéses szexet elképzelni?
12/18 A kérdező kommentje:
Megcsinál annyi kaját, ami 3 embernek is sok lenne. Leülünk enni, majd amikor abbahagynám szól, hogy még nem végeztem. Ekkor folytatom. Amikor már nem bírom, szuszogok, akkor kezd beindulni, és jön a "játék", amikor is falatról falatra erőszakkal belémtömi amennyit gondol. Persze van biztonsági szavunk, párszor szükség is volt már rá.
2022. ápr. 26. 16:46
13/18 anonim válasza:
szóval az egészségedet odaadtad punciért, jó hülye vagy. Ez nem ítélkezés, hanem objektív észrevétel...
Szépen kilépsz ebből a "kapcsolatból" és elmész fogyókúrára még mielőtt cukorbeteg leszel vagy elvisz egy infarktus
14/18 anonim válasza:
Az oké, hogy etetésfétises, de kövérfétises is? Nem beszéltetek arról, hogy mi nála a határ?
15/18 A kérdező kommentje:
Az ilyen jellegű beszélgetéseket rövidre zárja, és annyit mond, hogy leszek én még nagyobb is.
2022. ápr. 26. 22:54
16/18 A kérdező kommentje:
#13: az a baj, hogy nem akarom elhagyni
2022. ápr. 26. 23:00
17/18 anonim válasza:
Miért nem akarod elhagyni? Az a célod, hogy addig hizlaljon, míg a lakásból sem tudsz kilépni, mert az övé úgy tűnik ez?!
Most még a szabadidős tevékenységeket nem csináljátok együtt, de egy idő után dolgozni sem fogsz tudni, rá szorulsz tevőleg és anyagilag is, ráadásul teljesen elszigetelődsz.
Nincsen családod, barátaid, senki sem aggódik érted?
18/18 anonim válasza:
Ha ez igaz, neked k.rvára segítségre van szükséged, mert a fejedben sincs rend. Gondolod, hogy majd veled marad, ha már totálisan képtelen leszel mindenre és mozdulni se tudsz? Hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!