Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Kezd eltávolodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kezd eltávolodni tőlem.

Figyelt kérdés
Barátnőm etetésfétises, amibe belementem, mert minden mást amit nyújtani tudott az ágyban és az életben akkora örömöt okozott, hogy nem akartam elveszteni. Lassan 4 éve vagyunk együtt, és ezalatt annyit híztam, hogy eléggé beszűkült az életterem. Nem tudok már vele kirándulni, bulizni járni, mert nem bírom, viszont ő ugyanúgy jár, csak másokkal. Kollégákkal, régi szaktársakkal, barátokkal.. Nekem kezd rosszul esni, hogy velem otthon kiéli a vágyait, de lassan már semmilyen programot nem csinálunk közösen. Fogyni viszont "nem hagy". Nem akarom elhagyni, de nem tudom mit tegyek. Lehet, hogy már csak azért van velem, mert mással nem tudná megtenni ezeket a dolgokat?
2022. ápr. 26. 11:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, egy használati tárgy lettél, a funciód egy vibrátoréval megegyező. Hol van ebből a te örömöd?
2022. ápr. 26. 11:52
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hàny kg lettél mellette? S
2022. ápr. 26. 12:09
 3/18 anonim ***** válasza:
hihetetlen, hogy ekkora kuka ember létezik
2022. ápr. 26. 12:17
 4/18 A kérdező kommentje:

172 kiló vagyok.

Könnyen ítélkeztek, de ez nem egyik pillanatról a másikra történik. Eleinte csak a szex részeként kidurranásig etet. Aztán mindig egy kicsivel többet, és megszokod. Utána már úgy kitágult a gyomrom, hogy egyébként is elkezdtem sokat enni. Elkezdett kis pocakom lenni, amit értékelt, tehát miért figyelnék oda? Aztán már hatalmas hasam lett, de a szex is egyre jobb lett. Majd elkezdtem már nem bírni követni a pörgését, és "ajándék" volt, amikor mondta, hogy maradjak otthon nyugodtan. Elkezdtünk eltávolodni egymástól, elment az önbizalmam, féltem elveszteni, és hagytam, hogy azt tegyen velem, amit akar. És tudta, hogy szinte már bármit megtehet velem, belemegyek. Így jutottam el idáig

2022. ápr. 26. 12:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Uhh az rengeteg, hàny kg voltàl a kapcsolat kezdetén?
2022. ápr. 26. 12:28
 6/18 A kérdező kommentje:
70-80 között valahol
2022. ápr. 26. 12:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A saját érdekedben lépj ki ebből a kapcsolatból! Testileg, lelkileg tönkretett. Évekig fog tartani, amíg rendbe tudod hozni az egészséged. Ne csodálkozz, ha cukros leszel, keringési gondjaid lesznek, és ezzel párhuzamosan jár az impotencia. Onnantól meg nem sok esélyed lesz kapcsolatra.
 8/18 A kérdező kommentje:
Miért számít ez most?
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez az etetés fétis az utóbbi pár hónapban lett csak itt ennyire felkapva. Kíváncsi vagyok rá, hogy tényleg ennyi hülye van, vagy ezeket ugyanazok az ember írja ki.

Amúgy ha igaz, akkor mit vársz, nem vesz embreszámba, csak birtokol téged, élvezi, hogy függsz tőle, hiszen aki ennyire dagadt, az kb lassan a seggét nem tudja kitörölni egyedül. Olyan vagy neki, mint egy kiskutya, ami cuki meg vicces, de nem akarunk vele párkapcsolatban élni, és alá-fölé rendelet viszony van.

Én a helyedben szakítanék, és utána néznék a gyomorgyűrűnek.

Ha vele maradsz, sokáig már úgysem élsz, addig talán szórakoztatja annyira a szánalmasságod, hogy nem dob ki.

2022. ápr. 26. 14:28
 10/18 A kérdező kommentje:

Én írtam már ki kérdést, ez a harmadik ebben a témában, de mind másról szól, nem ugyanazokat irkálom ki. Nyilván azért, mert ezt nem tudom kivel megbeszélni, kicsit szégyellem is a dolgot.

"Amúgy ha igaz, akkor mit vársz, nem vesz embreszámba, csak birtokol téged"

De régen nem ilyen volt. Ha pedig amiatt változott meg a dolog, mert túl kövér lettem, akkor miért pedig nem értem miért nem akarja, hogy fogyjak.

"Ha vele maradsz, sokáig már úgysem élsz"

Hát ez no comment..

2022. ápr. 26. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!