Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudom támogatni a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom támogatni a páromat, ha hülyeséget csinál és iszonyú ideges vagyok tőle?

Figyelt kérdés

Egyszerűen biztonságot szeretnék. Rengeteg hitelünk van, tervezünk gyereket, egy külföldi utazás miatt feléltük a megtakarításaink egy jó részét.

Ő egy évet dolgozott, aztán öt évig a vállalkozását csinálta (közös megegyezéssel). A külföldi utazás is az ő vágya volt, mert úgy gondolta, hogy amúgy nem jutunk el oda. Kapott egy lehetőséget, ami nekem ugyan fél év kiesés volt a munkából és ezen felül 2 millióba került, de úgy voltam vele, hogy nagyon szeretné, akkor legyen.

Hazajöttünk, találtunk állást, reménykedtem benne, hogy most akkor letelepszünk (csak mert ő is szeretne gyereket, tegnap már fel is vetette, hogy mi lenne ha elkezdenénk próbálkozni).

Persze tudtam, hogy nem annyira tetszik neki a pozíció, ahol van, de a próbaidő alatt bement a főnökéhez és ezt el is mondta neki azzal, hogy más típusú feladatokat szeretne.

Én meg a tőrömbe dőltem és ahelyett, hogy támogattam volna, mikor mondta, hogy milyen rosszul sikerült a beszélgetés, megkérdeztem, hogy pontosan miért nem tudta kivárni a próbaidő végét vagy azt, amíg több pénzünk lesz. Miért mondott fel úgy, hogy az ő számláján 7 000 forint van, az enyémen meg 30 000 és mire jön a fizu, lehet, hogy hozzá kell nyúlnom a hitelkeretemhez?

Egyszerre érzem magam megbántva, hogy ezt tette és szörnyű feleségnek, hogy nem megvígasztaltam, mikor hívott, hanem letámadtam.

Ha kell, akkor az én fizumból meg tudunk élni, de mióta összeházasodtunk, kb. csak fogy a pénzem. Az örökségem, a szüleimtől kapott pénz megy bele a lakásba és sehol nem állunk.

Azt érzem, hogy ő nem is akar áldozatot hozni azért, hogy sikeres pár legyünk.

A másik irányból meg bűntudatom van, hisz max alszunk a földön fél évig, amíg az én fizumból összekaparjuk az ágyra valót, ha utána lesz egy olyan munkája, amit tényleg nagyon szeret, akkor megérné.

Szerintetek mi lett volna a jó reakció ilyen helyzetben? Vagy még inkább, miközben bennem van, hogy mennyire ostoba ötlet volt ez részéről, hogyan tudtam volna támogatóan fellépni?

2022. ápr. 25. 16:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
hát akkor nincs gond
2022. ápr. 25. 19:03
 22/33 anonim ***** válasza:
Mit dolgozik a férjed?
2022. ápr. 25. 19:03
 23/33 A kérdező kommentje:

#21 Nézőpont kérdése. A törlesztőnk 220 ezer. Rezsi 50. Kocsi passz.

És a beépített szekrényekre 600 ezer forintos árajánlatot kaptunk. Az ágy 400 ezer lenne, a redőnyök szintén 400, szőnyeg, étkészlet, gyerekszoba.

Jó lett volna, ha előre haladunk és nem hátra. És ebben a hónapban is minden pénzünk elment bútorokra.

2022. ápr. 25. 19:09
 24/33 A kérdező kommentje:
#22 Ilyen fizu mellett tippelj kettőt és az első nem számít. Szoftverfejlesztő, de nagyon válogatós, hogy mivel foglalkozna, a munkák 90%-a nem érdekli.
2022. ápr. 25. 19:12
 25/33 anonim ***** válasza:
De hát ott van még 6-7 milla lekötve min aggódsz? Külföldön akkor hogy csináltatok két millió minuszt?
2022. ápr. 25. 19:23
 26/33 A kérdező kommentje:
#25 Nekem nem volt fizum kb. 400 000 volt a lakbér havonta + ugye a havi törlesztő.
2022. ápr. 25. 20:13
 27/33 anonim ***** válasza:
Figyelj van még mit felelnetek, nincs gond
2022. ápr. 25. 20:21
 28/33 A kérdező kommentje:

#27 De nekem pont az a gondom, hogy feléljük, ahelyett, hogy gyarapodna.

Mostmár több mint fél éve :(. Sose volt ilyen kevés pénzem, mióta nem otthon élek :(. Ráadásul egyszercsak meg fog érkezni a több milliós illeték is. :(

2022. ápr. 25. 20:34
 29/33 anonim ***** válasza:
Mennyi illeték? Figyelj a te vizudbol meg a te megtakarításaiból ez még finanszírozható
2022. ápr. 25. 20:55
 30/33 A kérdező kommentje:
#29 Tudom, olvasd vissza kérdéskiìrást ;).
2022. ápr. 25. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!