Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párod hasonlít rád, vagy teljesen az ellentéted? És mennyire?
Mi is sok mindenben ellentétek vagyunk , de ennek ellenére nagyon sok mindenben megértjük egymást és sokmindenről tudunk beszélni illetve hülyülni .
Pl én nem szoktam használt ruhát venni , hanem új márkás ruhákat veszek magamnak . Szeretek koncertekre , fesztiválokra és bulikba járni ő meg nem túlzottan .
Ő szeret olvasni vagy épp múzeumba járni és nem szereti a F1 -et pedig az a legjobb (meg az NFL bár azt megnézi ha épp arról van szó)
De nagyon jól elvagyunk és sztem a személyiségünk nagyobbik része megegyezik .
(askimnak:)
Miért írja majdnem mindenki ugyanazt a közhely dumát, hogy "kiegészítjük egymást"? Én nem érzem magam félembernek a párom nélkül. Mindketten egészséges, egymás nélkül is működő személyiségek vagyunk. Nem szorulunk arra, hogy kiegészítsenek bennünket, mert önmagunkban is teljesek vagyunk.
Ez tesz függővé benneteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!