Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tud ebben rugalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud ebben rugalmas lenni?

Figyelt kérdés

Barátnőm havonta hazajár egy hétvégén, amivel nincs is baj. Viszont az ő szülei 1x vagy 2x jönnek egész évben látogatóba, de azt zokon veszik ha Barátnőm nem havonta megy..( ezt ő nem akarja belátni h nem fair, holott kocsijuk van, mindkettőnek jogsija és nem idősek)

Most igazán nem fér(ne) bele az időbe h hazamenjen mert sok a munkája és utazunk is el majd 6napra, ha innen haza értünk másnap megyünk lagziba. Barátnőm csinálja meg a körmeit anyjának és huganak, de ehhez sok cuccot kell vinni. De a cuccok vitelének ésszerűsítéséről nem akar hallani ..

A fenti események miatt könnyebb lenne ha anyjaek jönnének át kormozni most a sok dolog miatt de tudom h ha ezt elmondanám Barátnőmnek hallani se akar róla v arról h most ne menjen, mert már hasonló helyzetben próbáltam..

Nyomaszt hogy nem lehet olyan helyzet vagy szitu hogy kimaradjon egy hónap a hazamenetelből..ha ég a földdel egybe ér akkor is menni kell..nem azt mondom h ne foglalkozzon velük de miért kell menetrendszerűen h ennek még kell történni

2022. ápr. 21. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne menj vele
2022. ápr. 21. 17:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Dacból. Annyira unja, hogy ezzel b.tatod, hogy csak azért se enged.
2022. ápr. 21. 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Havi egy hétvége nem a világvége, ez idő alatt nyugodtan szentelhetnél időt a hobbijaidnak, kicsit önmagad lehetnél, valahogy "ellehetnél". Az én párom is ilyen tapadós, szó szerint úgy érzem, a talpát kell megcsókolnom, mert másfél havonta egyszer egy szombat dél - vasárnap délután időszakot otthon töltök a családommal, idegesítően clingy típus.

Havonta egyszer jól esik látnia a családját, a többi időt pedig veled tölti, nem értem soha, miért kellene akárkinek is sajnálnia a párjától ezt az időt.

2022. ápr. 22. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!