Miert nem szeret 3 honapos babam sem MT-ben sem rugalmas hordozokendoben lenni?
Ha felkotom magamra,egybol nyoszog,sir,fesziti magat nem birja elviselni hogy nem tud rendesen mozogni.
Mit csinaljak hogy megszeresse?
Az én lányom utálta. Nyomtam a gyomrát! Mindig le is hányt.
Maradt a babakocsi!
Nandu kendőt, majd vettem egy quinny kengurut, azt sem szerette, de még 7 hónaposan a csípő kengurúval is bepróbálkoztam, na az sem jött be. Ráfizetés volt. Nagyon sokat volt ölben, gondoltam így könnyebb dolgom lesz, de nem!
Eladtam a teszveszen.
Merta babáknak alapvetőel úgy nem jó. Az én babám is utálta és lehányt engem is.
Nem is erőltettem. Elnézve kendőbe felpaszírozva a babákat az anyjukra, utólag nem is bánom.
Koszonom az eddigi valaszokat.Nalunk is az a gond hogy nagyon szeret kezben lenni,ezert gondoltam valami hordozoeszkozre.A masik hogy nem szabad kifele kotni magunkon a babat,de az enyem ha olben van akkor is kifele forditva szeret lenni.
Megprobalom majd fokozatosan szoktatni.Lehet ha mar akkora lesz hogy haton is lehet vinni tetszeni fog neki a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!