Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nem szeret 3 honapos...

Miert nem szeret 3 honapos babam sem MT-ben sem rugalmas hordozokendoben lenni?

Figyelt kérdés

Ha felkotom magamra,egybol nyoszog,sir,fesziti magat nem birja elviselni hogy nem tud rendesen mozogni.

Mit csinaljak hogy megszeresse?

2010. nov. 29. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Az én lányom utálta. Nyomtam a gyomrát! Mindig le is hányt.

Maradt a babakocsi!

2010. nov. 29. 15:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Melyiket utalta az MT vagy a kendot?
2010. nov. 29. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Nandu kendőt, majd vettem egy quinny kengurut, azt sem szerette, de még 7 hónaposan a csípő kengurúval is bepróbálkoztam, na az sem jött be. Ráfizetés volt. Nagyon sokat volt ölben, gondoltam így könnyebb dolgom lesz, de nem!

Eladtam a teszveszen.

2010. nov. 29. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Szoknia kell...adj neki időt...kösd magadra otthon,ha épp jókedvű pár percre,de amint jelzi,hogy elég,máris vedd le,hogy ne érezze "rab"nak magát.Lehet,hogy elsőre rögtön veheted is le ,ahogy felkötöd,de ez van. :) Aztán próbáld azt,hogy amikor rajtad van,csinálsz valami számára érdekes,új dolgot.pl.odasétáltok a tükörhöz,megmutatod neki,hogy mi is ez,vagy bemész a fürdőbe kezet mosni(az enyémnek tetszett a vízcsobogás).A köv. lépés,hogy mentek egy kört a ház körül,és itt már nálunk sima volt az ügy,mert többet látott,mint a kocsiból=érdekesebb volt,tehát akár 2 órás kirándulást is kibírt így,mitöbb élvezte is... aludt egyet,majd nézelődött :) sok sikert! ui.mei taiunk van
2010. dec. 13. 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Merta babáknak alapvetőel úgy nem jó. Az én babám is utálta és lehányt engem is.

Nem is erőltettem. Elnézve kendőbe felpaszírozva a babákat az anyjukra, utólag nem is bánom.

2010. dec. 13. 12:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én gyerekeim sem szerették se a kendőt, se a MT-t. Lehet, hogy ez is gyerekfüggő, mint sok minden más is.
2010. dec. 13. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
az elején fura nekik, de utána semmi baja nem volt, aludt benne olyan édesen, én meg nyírtam a füvet, észre sem vette :)
2010. dec. 13. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:
az enyem sem tudta megszokni sajnos. maradt az olben cipeles
2010. dec. 14. 02:36
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat.Nalunk is az a gond hogy nagyon szeret kezben lenni,ezert gondoltam valami hordozoeszkozre.A masik hogy nem szabad kifele kotni magunkon a babat,de az enyem ha olben van akkor is kifele forditva szeret lenni.

Megprobalom majd fokozatosan szoktatni.Lehet ha mar akkora lesz hogy haton is lehet vinni tetszeni fog neki a dolog.

2010. dec. 15. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!