Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a meglátnátok hogy a párotok (lány) akivel együtt élsz mással ír messengeren?
Miről beszélünk "írás" alatt? Cseveg, beszélget, vagy mondjuk válaszol egy üzenetre?
Nőként nem szoktam "csevegni" a páromon kívül más férfiakkal, de van, hogy üzenetet váltok egyes férfi barátaimmal (a párommal közös barátok, a párjaikkal együtt). Általában a párjainkkal közös csoportban írunk, szóval egyáltalán nem titkos a beszélgetésünk, de ha olyan a téma, ami csak a kettőnket érinti, azt van, hogy csak neki írom meg, hogy ne csilingeljen miatta mindenki telefonja (pl. előfordult, hogy megkértem, hogy vegyen át egy csomagot nekem, mert ő x városban volt, ahová kiszállították). Egyetemi gyakorlatokon is van, hogy fiú évfolyamtársakkal együtt vagyunk beosztva, velük is van, hogy egymásra írunk, hogy melyik nap mikor, hová kell menni, átadjuk egymásnak a gyakorlatvezetők üzeneteit, közérdekű dolgokat, stb. Azért ez hadd ne legyen már probléma, qrvára fel lennék háborodva, ha a párom ezt szóvá tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!