Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg sértő volt? Lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg sértő volt? Lányok! Nektek rosszul esne?

Figyelt kérdés

Nem szeretném, hogy a barátnőm diétázzon, szeretem, hogy van rajta egy kis husi, így ismertem meg, így szeretem. Persze nem állok az útjába, az ő teste, ha nem érzi jól magát így, tegyen ellene.

Néha megemlíti, hogy mennyire fog nekem tetszeni, ha lead x kilót. Egyszer mondtam neki, hogy csinálja, de ne miattam, mert vékonyabban nekem kevésbé fog tetszeni, mint most. Ezzel nagyon megbántottam? Lányként hogy reagálnál erre?

Egyébként nem kell extrém dolgokra gondolni, teljesen egészséges, 170/70, aminek jó része izom.

2022. ápr. 21. 10:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#8: Elfogadom, nem akartam megbántani, és sajnálom. Csak úgy érzem, hogy más mondattal nem tudtam volna nyomatékosítani. Próbáltam, azt hitte kedvességből mondtam.
2022. ápr. 21. 11:35
 12/12 anonim ***** válasza:
A "nekem ígyis-úgyis tetszel" talán kicsit jobb megfogalmazás lett volna.
2022. ápr. 21. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!