Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, ha párotok más lányoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ha párotok más lányokat fotóz, de titkolózik, hogyan dolgozzátok fel?

Figyelt kérdés

Az nem lenne gond, hogy gyönyörű lányokat fotóz, hiszen szépek a munkái, de titkolózik, ami borzasztóan bánt.

Szeretném ha beavatna engem is a munkájába, legalább annyira, hogy ne legyen kellemetlen, amikor tangás félpucér képeket látok meg a gépén.

Ez adhatna okot a megcsalás gyanúra, de erről szó sincs.

A kapcsolatunk így viszont bizalmatlanságon alapul, ami miatt nagyon rosszul érzem magam.

Megbeszélni, vagy legalábbis a csajos fotókba beavatni továbbra sem hajlandó.

Telefonján megnéztem, terveznek nyári fotókat...

Van közös gyerekünk, terveink, de úgy érzem, nem becsül annyira, hogy társként kezeljen.

Köszönöm, ha érdemben tudsz válaszolni!

A hirtelen ihlettől írt bántásokat lszi mellőzzétek!

Thx

2022. ápr. 21. 08:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A próbababás dologért elnézést kért, borzasztóan sajnálta, hogy azt mondta, nem úgy gondolta.

Facebookon már egy ideje nem vagyunk ismerősök, de ez régebbi dolog. Azóta törölte magát - állítólag.

Fotósként nem csodálom, ha nem tart szépnek.

De az is igaz, hogy kezdek házisárkánnyá lenni.

Viszont nála ez szerintem norma, mármint a gyakoriság. Komolyan kétlem, hogy félrelép.

A kérdés lényege: hogyan tegyem ezt helyre magamban?

Ha esetleg teljes mértékben kivonom magam a fotózásos dolgokból, és megmondom, hogy egyáltalán nem akarom tudni, mit mikor hogyan fotóz, az vajon meddig működhet?

2022. ápr. 21. 11:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért szülnek a nők ilyen nyomorékoknak.

Szerintem kezdj el agyalni mi lesz ha lelép. Hol fogsz lakni a gyerekkel meg ilyenek. Tuti megcsal, ha pedig szerelmes lesz elpaterol titeket.

2022. ápr. 21. 11:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Minek irtad ki a kerdest,ha szerinted ugyis veled van a baj es kifogasokat keresel a ferjednek?

Inkabb neki kellene megmutatnia neked a kepeket vagy meselni a dolgairol hogy megnyugodj nem titkol semmit

2022. ápr. 21. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!