Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha párotok más lányokat fotóz, de titkolózik, hogyan dolgozzátok fel?
Az nem lenne gond, hogy gyönyörű lányokat fotóz, hiszen szépek a munkái, de titkolózik, ami borzasztóan bánt.
Szeretném ha beavatna engem is a munkájába, legalább annyira, hogy ne legyen kellemetlen, amikor tangás félpucér képeket látok meg a gépén.
Ez adhatna okot a megcsalás gyanúra, de erről szó sincs.
A kapcsolatunk így viszont bizalmatlanságon alapul, ami miatt nagyon rosszul érzem magam.
Megbeszélni, vagy legalábbis a csajos fotókba beavatni továbbra sem hajlandó.
Telefonján megnéztem, terveznek nyári fotókat...
Van közös gyerekünk, terveink, de úgy érzem, nem becsül annyira, hogy társként kezeljen.
Köszönöm, ha érdemben tudsz válaszolni!
A hirtelen ihlettől írt bántásokat lszi mellőzzétek!
Thx
A próbababás dologért elnézést kért, borzasztóan sajnálta, hogy azt mondta, nem úgy gondolta.
Facebookon már egy ideje nem vagyunk ismerősök, de ez régebbi dolog. Azóta törölte magát - állítólag.
Fotósként nem csodálom, ha nem tart szépnek.
De az is igaz, hogy kezdek házisárkánnyá lenni.
Viszont nála ez szerintem norma, mármint a gyakoriság. Komolyan kétlem, hogy félrelép.
A kérdés lényege: hogyan tegyem ezt helyre magamban?
Ha esetleg teljes mértékben kivonom magam a fotózásos dolgokból, és megmondom, hogy egyáltalán nem akarom tudni, mit mikor hogyan fotóz, az vajon meddig működhet?
Nem tudom miért szülnek a nők ilyen nyomorékoknak.
Szerintem kezdj el agyalni mi lesz ha lelép. Hol fogsz lakni a gyerekkel meg ilyenek. Tuti megcsal, ha pedig szerelmes lesz elpaterol titeket.
Minek irtad ki a kerdest,ha szerinted ugyis veled van a baj es kifogasokat keresel a ferjednek?
Inkabb neki kellene megmutatnia neked a kepeket vagy meselni a dolgairol hogy megnyugodj nem titkol semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!