Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzátok fel ha a párotok olyan irodában dolgozik, ahol 99%-ban (a párom az egyedüli férfi) csak lányok/nők dolgoznak? Logisztikai és fuvarozási cég. 29N
Szerintem neked pszichológushoz kéne menned, hogy feldolgozd az előző csalódásaid, és ne az új párodra vetítsd ki.
Aki meg akar csalni, egy pasis munkahelyen is megcsal, aki nem akar megcsalni, az akkor sem fog, ha meztelen playboynyuszikkal zárják össze.
Az én párom is nőkkel dolgozott, mellette esti iskolába járt, ahol a csoport nagy része szintén nő volt. Kifejezetten utálta, hogy ennyire “csajos” körökben van, mert sok nő összezárva néha hihetetlen idegesítő, meg hátbaszúrós. Plusz egy férfi haverja se lehetett így, akihez csapódik néha szünetekben, vagy összejárnak kocsmázni mondjuk.
Osztom is a véleményét, pedig teljesen hiszek az egyenjogúságban, és hogy mindkét nemre szükség van minden munkahelyen. De ahol elbillent a mérleg a nők felé, ott volt kivétel nélkül borzalmas légkör az én munkahelyeimen is. Szóval a párom inkább csak panaszkodott rájuk, én pedig sajnáltam, mert együtt ereztem vele. :D. De neked ettől függetlenül egy kicsit befele kéne figyelned, le kell győznöd a korábbi sérelmeidet, mert magaddal szúrsz ki így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!