Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzátok fel ha a párotok olyan irodában dolgozik, ahol 99%-ban (a párom az egyedüli férfi) csak lányok/nők dolgoznak? Logisztikai és fuvarozási cég. 29N
Már bocsánat, de nekem nem kellene egy olyan férfi, aki csak azért nem csal meg, mert nincs mellette 200 másik nő :D. Az ilyet vigyék is minél hamarabb, hadd találjak valakit, aki becsül engem és a párkapcsolatomat...
Egy dolog a fantázia, nem vagyok gondolatrendőrség, és teljesen más dolog, ha a farka vezérli, és nem bírja megállni, hogy másba belerakja. Néha eszembe jut, hogy megfojtanék egy-két idiótát, mégsem teszem meg, mert nem vagyok ösztönlény.
Rohadt férfi!!! Direkt dolgozik ott! Szúrd ki a szemét! Mi az, hogy más nőkre ránéz?? Állat az ilyen! A farka vezérli!! Minden férfit akinek párja van, sötét pincébe kell zárni!!
A buta libák szerint.. Mint amilyen te vagy kedves kérdező.
Barátom is logisztikai cégnél ügyfélszolgálatos, szinte csak nő kollégái vannak. Elmondom neked, némelyikkel még facebookon is beszélget munkaidőn kívül, mert jóban lettek. :) A lánynak is van párja, barátom is nyíltan felvállalja a kapcsolatunkat és sosem jutna eszembe ezen problémázni. Én is jóban vagyok a kollégáimmal, vannak olyan haverjaim akikkel ezer éve voltunk kollégák, már nem is egy helyen dolgozunk, mégis beszélgetünk mert jóban lettünk.
Miért kell rögtön összeesküvés elméleteket szőni akkor, ha két ellentétes nemű egy helyen tartózkodik huzamosabb ideig? Ha a kapcsolatotok rendben van és nem egy olyan féltékeny hárpia várja otthon a csávót mint amilyennek a kérdésed alapján tűnsz, akkor nem kell aggódni. Ha viszont ezekkel a gondolatokkal őt is nyomasztod, számonkéred, kérdezősködsz, gyanúsítgatsz, nyomozgatsz, kutakodsz stb... akkor számolj azzal, hogy menekülni fog.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!