Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A menő (bb) csajok is zavarba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menő (bb) csajok is zavarba jönnek, ha szerelmesek?

Figyelt kérdés
A nagyon társasági, bulizós csajok is nagyon zavarba tudnak jönni, ha szerelmesek egy fiúba? Előfordul, hogy félnek megszólítani?
2010. szept. 15. 23:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Sztem ja. Csak úgy tettetik magukat mintha menők lennének közben beszari csitrik.
2010. szept. 15. 23:31
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
A népszerű emberek is emberek...
2010. szept. 15. 23:36
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Az ilyen csajok nem szólítanak meg senkit, hanem elérik,hogy őket szólítsák meg!Így nincs mitől félni....
2010. szept. 15. 23:38
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Is? Én nem szoktam zavarba jönni, ha oda kell mennem egy pasihoz, hogy elmondjam, hogy tetszem neki. Pedig nem érzem menő csajnak magam... Egyszerűen úgy fogom fel, hogy semmit nem szabad elszalasztani, mert tuti, hogy utána azon bánkódnék napokat, heteket, így viszont lehet, hogy akkor kiderül, hogy nem is az esetem. Vagy pedig, ha kikosaraz, továbblépek, esetleg, ha éreztem, hogy nála sem volt biztos a nemet mondás, még kerülgetem egy ideig, hátha.

Tényleg nagyon erősnek kell lennie az embernek, de ez is ad azért plussz fényt a személyiségének, hogy legalább odament és bevállalata:)!

2010. szept. 15. 23:43
 5/13 anonim válasza:
Mindenki imád, de ha fiúról van szó akkor. Para.para.para van(:
2010. szept. 16. 01:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Hogyne! Még ágyba is vizelnek! De sose fogod megtudni, mert az egész életük a megjátszás :)
2010. szept. 16. 03:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert van önbizalmunk:P24/L
2010. szept. 16. 08:48
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen.

Azok is remegnek, ne félj.

2010. szept. 16. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
ha igazabol szerelmesek tuti
2010. szept. 16. 13:49
 10/13 anonim válasza:

"Én nem szoktam zavarba jönni, ha oda kell mennem egy pasihoz, hogy elmondjam, hogy tetszem neki."

Beképzelt FAIL

2010. szept. 17. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!