Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez egy wellness hétvége alatt?
Figyelt kérdés
Most voltunk pár napot pihenni, ahol kicsit " próbáltam rendezni" a gondjainkat és közelebb kerülni egymáshoz.
Nagyon ritkán szeretkezunk és most sem tettük, viszont a sok fürdőruhás lány meg a ritka szex miatt " kanosabb" voltam, bújosabb még akkor is ha nem igazán tetszik a mostani teste,amit tud is.
Kozelebbinek éreztem magamhoz barátnőm mint a hétköznapokban..
2022. ápr. 20. 08:01
11/19 anonim válasza:
De ö se hülye ha nem is feltünöen nézted akkor is tudja.. hány kg? Ha szabad kérdeznem
12/19 A kérdező kommentje:
Amúgy alacsony, 153cm és 66kg
2022. ápr. 20. 20:05
13/19 anonim válasza:
Akkor kb 13 kg felesleg van rajta látszik is rajta ugyértem pocakos?
14/19 A kérdező kommentje:
Igen, vastag a combja, tömzsi a lába
2022. ápr. 20. 22:41
15/19 anonim válasza:
Ugy irtad le mintha 155kg lenne.
Menj te a pitsába és hagy találjon valakit aki boldogan szexel vele.
16/19 anonim válasza:
Én sem feküdnék le veled. Te biztosan tökéletes vagy. Hagyd inkább el, legyen egy normális pasija.
17/19 anonim válasza:
Szóval akkor összegezve. KB 10 kiló sulyfelesleg miatt te szinte visszataszitonak találod, amit tud is, mert kozolted vele, más nőket nezegettel a wellness hétvégén.... És csodalkozol hogy miért nem feküdt le veled.
18/19 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy csodálkozok..nem a szex a lényeg
2022. ápr. 21. 07:46
19/19 anonim válasza:
de, egy kapcsolatban fontos. szex nélkül ez barátság. de abból sem az építő jellegű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!