Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez egy wellness hétvége alatt?
Most voltunk pár napot pihenni, ahol kicsit " próbáltam rendezni" a gondjainkat és közelebb kerülni egymáshoz.
Nagyon ritkán szeretkezunk és most sem tettük, viszont a sok fürdőruhás lány meg a ritka szex miatt " kanosabb" voltam, bújosabb még akkor is ha nem igazán tetszik a mostani teste,amit tud is.
Kozelebbinek éreztem magamhoz barátnőm mint a hétköznapokban..
Igen.
Ha nem lennének szexi nők az életben minden pasinak csökkenne a libidoja ha csak az asszony lenne a fejében
"nem igazán tetszik a mostani teste,amit tud is"
Csodálkozol hogy nincs kedve veled szexelni ha a tudtára hoztad hogy nem tetszik neked?
2es nem használtam mint egy tárgyat mivel semmi nem történt.
3as igen tudja mivel a szavam nem motiválta igy egy idő után gondoltam ez hátha...
Az új környezet, meg a benyomások hatottak rád, szerintem nincs ezzel nagy gond, csak az idealistáknak fáj.
Egy szexdoki javasolta, hogy kicsit szemezhetünk munkába menet-jövet idegenekkel (megcsalás nélkül) és ezt a szexuális energiát hazavihetjük, és otthon hasznosíthatjuk. Meg ne legyünk egész nap chatben, hogy legyen mit megbeszélni este.
Az új környezet amúgy is frissítő hatású.
49f
7es nem feltűnően néztem.
5ös köszönöm a választ, változtathatna se anyagi se egyéb gátja sincs. Még a hízása elején elmondta a doki h mivel a baba az álma, figyeljen oda, mert még betegségek is lehetnek. Nem hatott a doki szava se.
Azt nem érti hiába szedi a kapott gyógyszert és diétázik ha a kaja mennyiségében nincs onuralom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!