Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte minden veszekedésnél szakítással fenyeget. Volt már ilyenben részed? Mit tettél?
Nagyon hirtelenharagú barátom van, borzasztóan fel tudja kapni 10 mp alatt a vizet egy kis apró hülyeségen is. Mostanában minden veszekedésnél szakítással fenyeget, hogy "akkor lehet menni", "keress mást, ha nem tetszik", és társai. Pedig ha gond van, én szeretném megbeszélni, az pedig nyilván nem opció, hogy ne vállaljam fel vele a konfliktust. Sokszor hiába próbálok neki segíteni, ha valami gondja van (nem velem, hanem pl munkahelyi, szülőkkel), a végén ott is én leszek a hibás. Hiába próbálom maximálisan támogatni, rajtam vezeti le a feszültségét. Annyira bizonytalannak érzem már magam emiatt, hogy komolyan fontolóra vettem a szakítást.
Volt már ilyenben részed? Van más megoldás, vagy szakítani kell?
#1-essel értek egyet.
1. kap egy esélyt ezt megbeszéled vele , ha egyáltalán meg lehet beszélni...és nem agresszív. Ha meg lehet beszélni vele kap egy esélyt.
2. Tegyük fel nincs miről beszélni...ebben az esetben vagy kussban maradsz és mindent elviselsz vagy szakítasz.
DE! Ha vele maradsz és ő ilyen marad, Ne panaszkodj soha többé.
Ja, egyszer én is jártam egy ilyen játszmázós drámakirálynő fasszal. Azt hitte, hogy majd térdre borulok, ha szakítással fenyeget, miközben tudom, hogy nekem van igazam és nem fogom hagyni, hogy szőnyeg alá söpörje a hülyeségeit.
Amint kiejtette a száján, hogy szakítani kellene, megkérdeztem tőle, hogy mikor húz el a qrva anyjába, ha már a konfliktust úgysem akarja megbeszélni. Ment a pislogás.
Nem szakítással, de azzal, hogy nem láthatom a gyerekem.
Szakítottam, és elpereltem tőle a gyerekem.
Én kinevettem és a következő hisztijénél kidobtam.
Na, akkor nézett csak igazán, meg könyörgött, hogy jaj így szeret, jaj úgy.... hápersze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!